CUPCAKES DE ROSA FARCITS DE MELMELADA DE GERDS I FROSTING DE "NUBE"
INGREDIENTS
Massa
- 80gr de mantega a temperatura ambient
- 280gr de sucre
- 240gr de farina
- 1 i 1/2 de teaspoon de llevat químic (tipus Royal)
- 1 mica de sal
- 1 teaspoon d'aigua de roses
- 240ml de llet
- 2 ous L
Farcit i decoració
- Melmelada de gerds IKEA
- Unes "nubes"
Frosting
- 150gr de mantega a temperatura ambient
- 300gr de sucre llustre
- 2 tablespoon de llet
- 2 tablespoon de nubes desfetes
- tint de color rosa
PROCEDIMENT
Massa
- Preescalfem el forn a 180º i posem les càpsules a la safata
- Posem a la batedora la mantega, el sucre, la farina, sal i el llevat i batem a velocitat baixa fins a tenir una pasta d'aspecte arenós.
- En un bol posem la llet, l'aigua de roses i els ous i ho batem.
- Posem la meitat de la llet a la pasta arenosa i batem a velocitat baixa durant uns minuts
- Després batem a velocitat alta uns minuts més fins a aconseguir un barreja cremosa.
- Afegim la meitat restant de la llet i batem fins que estigui tot ben integrat.
- Repartim la massa a les càpsules. Perquè quedin totes iguals podem repartir-la amb una cullera de fer boles de gelat.
- Coem els cupcakes a 180º durant uns 20 minuts aproximadament
- Els deixem reposar 5 minuts sobre la safata del forn i després sobre una reixa.
Frosting
- Batem la mantega, el sucre i la llet fins que tingui una consistencia cremosa.
- Afegim les "nubes" desfetes i el tint de color rosa i mesclem fins que tot estigui ben integrat
Un cop ho tinguem tot preparat, ha arribat el moment de muntar-los.
Buidem els cupcakes amb un buida cors de poma i els farcim de melmelada de gerds.
Amb una mànega pastissera posem el frosting de "nube" i ho guarnim amb unes perles de sucre i una "nube"
CUPCAKES DE BROWNIE FARCIT DE DOLÇ DE LLET I FROSTING DE MERENGA
INGREDIENTS
Massa
- 125gr de xocolata
- 115gr de mantega
- 250gr de sucre
- 1 teaspoon de vainilla
- 3 ous L
- 95gr de farina
- 1/4 de teaspoon de sal
- Dolç de llet
Frosting
- 150gr de clares pasteuritzades
- 300gr de sucre
PROCEDIMENT
Massa
- Preescalfem el forn a 180º
- Desfem la xocolata i la mantega al microones a poc a poc. Deixem que es refredi una mica.
- En el mateix bol afegim el sucre i batem.
- Anem afegint els ous d'un en un, sense para de batre..
- Després afegim l'essència de vainilla i la farina
- Repartim la massa resultant a les càpsules.
- Ho coem a 180º durant 20-25min
- Un cop cuits, els deixem refredar i preparem la merenga.
Aquesta vegada l'hem fet amb la Mycook.
Hem posat les clares i el sucre durant 7 min a 70º a velocitat 2.
Un cop el sucre s'ha dissolt, ho passem a la batedora per muntar-ho. Tardarà en muntar uns 25 min.
Ara ja podem muntar el cupcake.
Farcirem el cupcake amb el brownie de dolç de llet.
Amb una mànega pastissera posarem la merenga i desrpés la daurarem amb un "soplet". Queda d'allò més original!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada