INGREDIENTS
Per la base de galetes
- 170gr de galetes
- 3 cullerades de sucre morè
- 95 gr de mantega
Pel pastís
- 95gr de mantega
- 800gr de formatge cremós tipus philadelphia (NO LIGHT!!!)
- 160gr de sucre
- 2 cullerades de farina
- 4 ous M
- 65ml de nata per muntar
- 1 culleradeta de essència de vainilla o vainilla en pasta
PROCEDIMENT
Per la base de galetes
- Triturem les galetes fins a fer-les pols
- Desfem la mantega al microones
- Barregem les galetes triturades, la matenga fosa i el sucre morè fins aconseguir una pasta homogènia
- Agafarem el motlle on courem el pastis (abans l'haurem engrassat) i farem una capa gruixuda i compacta.
- Ho deixarem a la nevera durant 30min-1h
Pel pastís
- Preescalfem el forn a 180º
- Posem en un bol el formatge i el sucre i comencem a batre.
- Afegim els ous, d'un en un.
- Quan estiguin tots els ous integrats, afegim la farina, la vainilla i la nata i batem lo just perquè s'integrin els ingredients
- Traiem el motlle de la nevera i posem la mescla del pastis.
- Ho courem a 180º durant 15 min, i després baixarem la temperatura a 120º i ho courem durant 50-60 min.
- Un cop fet el deixem refredar i el guardem a la nevera
La vainilla en pasta li ha de donar un sabor molt bo! M'ho apunto! Petons!
ResponEliminaUn pastís suau i delicios!!! Una aposta segura!
ResponEliminaDemà el provem de fer aki! a veure si té el sabor q jo vaig tastar...tot i q ho dubto, espero q ens surti mengívol almenys! jajaja
ResponElimina