2 de febrer de 2014

Pastís de formatge



INGREDIENTS

Per la base de galetes

  • 170gr de galetes
  • 3 cullerades de sucre morè
  • 95 gr de mantega


Pel pastís

  • 95gr de mantega
  • 800gr de formatge cremós tipus philadelphia (NO LIGHT!!!)
  • 160gr de sucre
  • 2 cullerades de farina
  • 4 ous M
  • 65ml de nata per muntar
  • 1 culleradeta de essència de vainilla o vainilla en pasta


PROCEDIMENT

Per la base de galetes

  • Triturem les galetes fins a fer-les pols
  • Desfem la mantega al microones
  • Barregem les galetes triturades, la matenga fosa i el sucre morè fins aconseguir una pasta homogènia
  • Agafarem el motlle on courem el pastis (abans l'haurem engrassat) i farem una capa gruixuda i compacta.
  • Ho deixarem a la nevera durant 30min-1h


Pel pastís

  • Preescalfem el forn a 180º
  • Posem en un bol el formatge i el sucre i comencem a batre.
  • Afegim els ous, d'un en un.
  • Quan estiguin tots els ous integrats, afegim la farina, la vainilla i la nata i batem lo just perquè s'integrin els ingredients
  • Traiem el motlle de la nevera i posem la mescla del pastis.
  • Ho courem a 180º durant 15 min, i després baixarem la temperatura a 120º i ho courem durant 50-60 min.
  • Un cop fet el deixem refredar i el guardem a la nevera


3 comentaris:

  1. La vainilla en pasta li ha de donar un sabor molt bo! M'ho apunto! Petons!

    ResponElimina
  2. Un pastís suau i delicios!!! Una aposta segura!

    ResponElimina
  3. Demà el provem de fer aki! a veure si té el sabor q jo vaig tastar...tot i q ho dubto, espero q ens surti mengívol almenys! jajaja

    ResponElimina