INGREDIENTS
Pel bescuit
- 115gr de mantega a temperatura ambient
- 200gr de sucre
- 3 ous M
- 200gr de farina
- 1 i 1/2 teaspoon de llevat
- 120ml de llet
- 1 teaspoon d'extracte de vainilla
- 3 tablespoon de dolç de llet gust a caramel
- 4 paquets de twix (serien 8 barretes)
- 250gr de mantega a temperatura ambient
- 320gr de sucre glas
- 1 teaspoon d'extracte de vainilla
- 2 tablespoon de llet
- 2 tablespoon de dolç de llet gust a caramel
PROCEDIMENT
Preescalfem el forn a 180ºC i preparem les càpsules per als cupcakes
Bescuit
- Tamisem la farina amb el llevat i reservem
- Tallem les barretes de twix a trossets. Guardarem les puntes de dalt i baix per decorar
- Batem la mantega amb el sucre fins que estiguin ben integrats i la mescla es torni més clara
- Després afegim els ous. Els afegirem d'un en un batent fins que s'incorporin del tot
- Tot seguit afegim la meitat de la farina i batem a velocitat baixa
- Quan estigui integrada, afegim la meitat de llet i l'extracte de vainilla. Ho batem fins que estigui tot integrat
- Després afegim la resta de farina i llet.
- Quan ho tinguem ben mesclat, afegim el dolç de llet i els trossos de twix i ho remenem amb una espàtula
- Repartirem la mescla a les càpsules i courem durant 22-25 min.
- Un cop estiguin cuits, els deixarem refredar 5 min a la safata i després els passarem a la reixa perquè s'acabin de refredar del tot
- Tamisem el sucre glas
- Afegim al bol tots els ingredients
- Cobrim el bol perquè no surti tot el sucre i ho batem a velocitat baixa durant 1 min
- Quan estigui ja mesclat, afegim el dolç de llet i ho batem durant un mínim de 5 min
Un cop tinguem els cupcakes freds, els decorarem amb la crema i amb els twix. Podem també fer-i un filet de dolç de llet rebaixat amb llet.
Una veritable perdició!!! Qué bons!!!
ResponEliminaI feien una oloreta...MMmmm!!! Tota la casa feia una oloreta a caramel...IRRESISTIBLES!!
EliminaIrresistibles!!! Tenen una pinta estupenda!!!
ResponEliminaPetonets
Gràcies!!!!! Te'n menjaries un darrere un altre!
Elimina