INGREDIENTS
Bescuit
- 115gr de mantega a temperatura ambient
- 150 gr de sucre blanc
- 70gr de sucre avainillat
- 3 ous M
- 200gr de farina per bescuits
- 120ml de nata per muntar
- 1 teaspoon de pasta de vainilla
- Nutella
Figures de glassa reial
He adaptat les quantitats de la recepta de La Cocina de Carolina:
- 1.5 tablespoon d'albúmina d'ou
- 40gr d'aigua
- 250gr de sucre glas
- 1 teaspoon de pasta de vainilla
- colorants
PROCEDIMENT
El dia anterior farem les figuretes de glassa reial
- Barregem els ingredients secs a velocitat baixa durant 3 min
- Després afegim l'aigua, a poc a poc, i ho barregem a velocitat baixa durant 10 min. Si ens cal, baixem la glassa de les parets i seguirem batent.
- Obtindrem la glassa mare. Ara li haurem d'afegir aigua fins a aconseguir una glassa 20 segons.
- Un cop la tinguem, amb els broquets del núm.:1 o núm.: 2 de Wilton farem els dibuixets
- Aquest cop hem triat temàtica marina.
- Sobre els dibuixos hi ficarem paper vegetal (perquè desprès els puguem treure fàcilment) i anirem calcant els dibuix a la glassa.
En aquest enllaç trobareu com ficar la glassa dins les manegues pastisseres.
Deixarem assecar les figuretes durant tota la nit
Bescuit
- Preescalfem el forn a 180ºC i preparem les càpsules pels cupcakes
- Tamisem la farina i la reservem
- Batem la mantega i els sucres fins aconseguir una crema integrada
- Afegirem els ous d'un en un fins que estiguin completament integrats
- Després, afegirem la meitat de la farina i batrem fins que estigui integrat
- Després afegirem la meitat de la nata amb la pasta de vainilla. Tornarem a batre fins que s'integri
- Afegirem la farina i la nata restant
- Un cop tinguem la massa, la repartirem als motlles amb l'estri de fer boles de gelat
- Després afegirem una mica de nutella
- Els courem durant un 20-25min
- Els deixarem refredar durant 5 min a la safata del forn i després els passarem a la reixa per refredar
Per decorar ho farem amb el broquet de 1M de Wilton. La crema de mantega l'hem tenyit amb una mica de colorant groc.
Anirem fent roses de mantega (o la decoració que vulguem) i ho adornarem amb les figures de glassa.
Són una cucada!!! I amb la crema de mantega una temptació!!!
ResponEliminaPetonets