19 de juny de 2010

Amanida de Canonges


INGREDIENTS

Per a 4 persones:

  • 400gr de canonges
  • 12 tomàquets cherry
  • 1 formatget fresc de 65 gr
  • 6 palets de cranc
  • Panses
  • Pastanaga ratllada
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
  • Vinagre de modena

PROCEDIMENT

  1. Fiquem els canonges, prèviament rentants, en un bol. Seguidament i afegim la sal, el pebre, l’oli i el vinagre al gust de cadascú. Ho deixem reposar uns minuts
  2. Diposem en un plat fondo els canonges, intentant donar una mica de volum
  3. Agafem la pastanga retallada, i un fiquem un niu al mig
  4. Tallem els tomàquets cherry per la meitat i els posem al voltant del plat. Afegiri una mica de sal maldon a cada tomàquet
  5. Tallem i repartim els palets de cranc i el formatge fresc
  6. Fiquem unes quantes panses
  7. I afegim un rajolí d’oli d’oliva i.....


BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada