INGREDIENTS
Per a 4 persones:
- 400gr de canonges
- 12 tomàquets cherry
- 1 formatget fresc de 65 gr
- 6 palets de cranc
- Panses
- Pastanaga ratllada
- Oli
- Sal
- Pebre
- Vinagre de modena
PROCEDIMENT
- Fiquem els canonges, prèviament rentants, en un bol. Seguidament i afegim la sal, el pebre, l’oli i el vinagre al gust de cadascú. Ho deixem reposar uns minuts
- Diposem en un plat fondo els canonges, intentant donar una mica de volum
- Agafem la pastanga retallada, i un fiquem un niu al mig
- Tallem els tomàquets cherry per la meitat i els posem al voltant del plat. Afegiri una mica de sal maldon a cada tomàquet
- Tallem i repartim els palets de cranc i el formatge fresc
- Fiquem unes quantes panses
- I afegim un rajolí d’oli d’oliva i.....
BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada