18 de juny de 2010

Mousse de mango




INGREDIENTS:
  • 300 gr. de mango en almívar (es pot substituir per pinya i/o préssec) 
  •   ½ L de nata muntada 
  •   2 cullerades de sucres 
  • 9 fulles de gelatina neutra (o sabor llimó)
PROCEDIMENT
  1. Triturar el mango fins que quedi un pasta fina 
  2. Posar en remull les fulles de gelatina en aigua tèbia 
  3. Escalfar el almívar del mango  
  4.   Afegir les fulles de gelatina al almívar escalfat i esperar que es desfacin 
  5. Afegir el mango triturar al preparat d’almívar i gelatina 
  6. Muntar la nata 
  7. Afegir la nata a la preparació anterior, i barrejar-ho amb moviments envolvents perquè la nata no perdi volum 
  8. Un cop ho tinguem tot ben mesclat, podem  servir-ho en motlles individuals o en un motlle únic
  9. Deixar reposar a la nevera mínim 4 hores perquè quedi en forma de mousse
  10. Un cop estigui ja consistent, desemmotllar i decorar amb uns fideus de xocolata, pols de canyella i si es vol alguna fruita vermella tipus maduixa, mores, etc

BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada