26 de desembre de 2011

Coca de poma i crema


Aquesta coca es molt senzilla de fer-la i el resultat es boníssim!
Vaig treure la recepta del blog Flocs de sucre .


INGREDIENTS
  • massa pasta de full no congelada
  • Crema pastissera
  • ou per segellar 
  • 2 pomes 
  • Mantega
  • Melmelada de taronja
PROCEDIMENT
  • Agafarem la massa de pasta de full. Si la volem més prima, l'estirarem amb el corró.
  • Amb un talla pastes els hi donarem la forma rodona
  • Farcirem cada cercle amb crema pastissera deixant una marge per després poder-ho tancar.
  • A continuació tallarem la poma molt fina i la posarem per sobre fins a cobrir-ho tot.
  • Posarem uns trossets de mantega per damunt
  • Ho courem al forn preescalfat prèviament a 175º durant 20-25min
  • Pintar amb melmelada un cop surti del forn per donar-li brillantor

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada