INGREDIENTS
- 1 terrina de mascarpone
- 400 ml de nata
- 100 ml de llet
- 1 sobre d' agar-agar
- bescuit
- sucre llustre
- sucre
PROCEDIMENT
- Primer de tot farem el bescuit. La massa és la que es fa servir per fer un braç de gitano.
- Els ingredients són:
- 3 ous
- 150gr sucre
- 150gr de farina (en aquest cas sense gluten)
- 1 xic d'essència de vainilla
- El bescuit esta fet a la Mycook. Batrem els ous i el sucre durant 6 minuts a 40ºC a velocitat 4
- Després ho seguirem batent durant 6 minuts a velocitat 4, aquest cop sense temperatura. Durant aquest procés afegirem l'essència de vainilla.
- Després afegirem la farina i ho remenarem durant 45segons a velocitat 4
- En una safata de forn folrada amb paper sulfuritzat abocarem la massa
- Ho courem durant uns 12 min a 180º
- Mentrestant prepararem la mousse
- Barrejarem la terrina de mascarpone amb 2 cullerades sucre fins que quedi una mescla homogènia
- Disoldrem l'agar-agar en un xic de llet freda i la resta de llet la portarem a ebullició.
- Quan comenci a bullir, afegim l'agar-agar i coem durant 2 minuts
- Passat el temps, afegim a la mescla de mascarpone i ho barregem tot
- A part muntarem la nata. Quan estiguin quasi muntades afegirem el sucre llustre.
- Ara mesclarem la nata amb la mescla de mascarpone. Ho farem en moviments suaus i de dalt a baix, procurant no desmuntar la nata perquè així quedi ben lleuger.
- Deixem una mica de nata per decorar la mousse
- Un cop cuit el bescuit, amb un tallador de pastes rodó, farem la base
- Enrotllarem al voltant d'aquesta base una tira de pvc
- Ara omplirem amb una màniga pastissera: primer farem una capa de mousse i despres una capa de nata
- Ho guardarem a la nevera minim 2h
- Per decorar hem fet servir ametlles crocants i xocolata
Bon profit!
Tens un premi al meu bloc! Passa a recollir-lo!
ResponEliminahttp://carmetarusquilleta.blogspot.com.es/2012/09/premi-liebster.html
Petonets!
Em sembla genial aquest mousse!
ResponEliminaEs suau al paladar...com un nuvol!
EliminaEs suau al paladar...com un nuvol!
Elimina