16 d’agost del 2013

Croquetes de pollastre i brie arrebosades amb kikos (APTES PER A CELÍACS)





Aquestes croquetes les he fet per participar al Concurs de Croquetes (he quedat en 3r lloc : D ) que s'ha fet a Albesa per la Festa Major. Són aptes per a celíacs!

INGREDIENTS
  • 200gr pollastre cuit
  • 100gr formatge brie
  • 200gr de farina sense gluten
  • 1l de llet
  • 30gr mantega
  • 20gr d'oli d'oliva
  • sal
  • nou moscada
  • 1 bossa de kikos
  • Ou per arrebossar

PROCEDIMENT (massa feta a la Mycook)
  • Escalfem l'oli 1 min a 120º a velocitat 1 
  • Afegim la ceba 5 min a 120º a velocitat
  • Afegim el formatge i el pollastre 1 min a 100º a velocitat 4. Si no queda prou triturat fem la funció turbo
  • Afegim la llet,la  farina, la sal i la nou moscada durant 5 min a 100º velocitat 4
  • Deixem reposar la massa resultant en un safata. Jo l'he tingut unes 8h a la nevera
  • Passat el temps,  posem la massa en un mànega pastissera i fem xurros llargs de massa que després tallarem amb unes estisores de la mesura que vulguem
  • Per fer les boles, fem petites muntanyetes de massa amb la màniga,
  • Enfarinem les croquetes per donar  forma
  • Les passem per ou batut 
  • Després les arrebossem amb kikos triturats i ja estan llestes per fregir-les!



1 comentari:

  1. Moltes felicitats!
    Potser algun dia intentaré fer-les.
    Aquestes croquetes fan venir gana!

    ResponElimina