Aquestes croquetes les he fet per participar al Concurs de Croquetes (he quedat en 3r lloc : D ) que s'ha fet a Albesa per la Festa Major. Són aptes per a celíacs!
INGREDIENTS
- 200gr pollastre cuit
- 100gr formatge brie
- 200gr de farina sense gluten
- 1l de llet
- 30gr mantega
- 20gr d'oli d'oliva
- sal
- nou moscada
- 1 bossa de kikos
- Ou per arrebossar
PROCEDIMENT (massa feta a la Mycook)
- Escalfem l'oli 1 min a 120º a velocitat 1
- Afegim la ceba 5 min a 120º a velocitat
- Afegim el formatge i el pollastre 1 min a 100º a velocitat 4. Si no queda prou triturat fem la funció turbo
- Afegim la llet,la farina, la sal i la nou moscada durant 5 min a 100º velocitat 4
- Deixem reposar la massa resultant en un safata. Jo l'he tingut unes 8h a la nevera
- Passat el temps, posem la massa en un mànega pastissera i fem xurros llargs de massa que després tallarem amb unes estisores de la mesura que vulguem
- Per fer les boles, fem petites muntanyetes de massa amb la màniga,
- Enfarinem les croquetes per donar forma
- Les passem per ou batut
- Després les arrebossem amb kikos triturats i ja estan llestes per fregir-les!
Moltes felicitats!
ResponEliminaPotser algun dia intentaré fer-les.
Aquestes croquetes fan venir gana!