Havia de provar la nova adquisició: la màquina de fer gelats! I amb aquesta calor...doncs com que ve de gust un bon gelat cremós....Mmmmm!!!
La recepta és de Objetivo: Cupcake Perfecto.
Un cop el proveu, no en voldreu menjar cap altre!! Èxit assegurat!
INGREDIENTS
Pels trossos de cookies
- 60gr de farina
- 35gr de sucre morè
- 40gr de sucre blanc
- 30gr de mantega
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla
- 30 ml d'aigua
- 2 cullerades de gotes de xocolata
Pel gelat
- 475ml nata per muntar (35% o més de matèria grassa)
- 475ml nata per cuinar ( 18% matèria grassa)
- 2 o 3 cullerades de vainilla en pasta o extracte de vainilla
- 100gr de sucre
- 100gr de gotes de xocolata
PROCEDIMENT
Pel trossets de cookies
- Batem la mantega amb el sucre morè i blanc.
- Incorporem l'aigua i l'extracte o pasta de vainilla.
- Seguim batent, incorporant la farina i finalment els xips de xocolata.
- Agafem la massa, fem una bola amb ella i la fiquem al congelador unes 3 hores abans de posar a fer el gelat a la geladora ( jo la vaig deixar tota la nit)
Pel gelat
- Batem tot junt molt bé i ho refrigerem unes 3 hores o més.
- Després d'aquest període de temps, afegim la bola de massa que havíem fet, tallada en trossets.
- Ho posem a la geladora ) i deixem que es faci.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada