7 de setembre de 2013

Muffins de xocalata blanca i gerds

I

INGREDIENTS
  • 1 ¼ cup* de farina resbosteria
  • 1 ¼ teaspoon de llevat (tipus Royal)
  • ½ teaspoon* de sal
  • 100gr de xocolata blanca
  • ½ cup* sucre morè
  • 1 ou tamany M
  • 30 gr de mantega
  • 2 tablespoon*s d'oli d'oliva
  • ½ cup* de buttermilk (opció 2)
  • 1 teaspoon de pasta de vainilla
  • 100 gr. de gerds congelats (marca LIDL)
* Correspondències CUPS i TEASPOON/TABLESPOON


PROCEDIMENTS
  • En un bol gran tamisem els ingredients secs: farina, llevat i sal.
  • Un cop tamisats, afegim la xocolata blanca trossejada.
  • En un altre bol barregem l'ou amb el sucre fins que aconseguim una barreja esponjosa i que hagi augmentat de volum
  • Després afegim l'oli, la mantenga fosa i freda, la buttermilk i la pasta de vainilla.
  • Quan ho tinguem ben barrejat ho afegim al bol dels ingredients secs juntament amb els gerds congelats. Utilitzarem una espàtula per barrejar-ho tot.
  • Quan la farina estigui intregada, repartim la massa amb un cullera de gelat a les càpsules que haurem preparat.
  • Ho introduïm al forn preescalfat a 220º durant 18-20min




3 comentaris:

  1. T'acabo de descobrir a través de les teves receptes a facebook i quin descobriment!! aquí em quedo!! aquests muffins fan tremolar de bons que han d'estar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies!!! Tota la casa feia una oloreta!!!

      Elimina
    2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

      Elimina