INGREDIENTS
- 2 cups de farina
- 3/4 cups de sucre morè
- 1 sobre de sucre de vainilla
- 1/2 cups de ametlles crocants
- 2 teaspoon de llevat (tipus Royal)
- 1 teaspoon de canyella
- 1/2 teaspoon de sal
- 2 plàtans madurs triturats
- 2 ous M
- 1 cup de llet
- 1/3 cup d'oli
- 100 gr de xocolata negra
PROCEDIMENT
- Preescalfem el forn a 200ºC i preparem el motlle amb les càpsules
- En un bol gran barregem els ingredients secs: farina tamisada, els dos tipus de sucre, ametlles, llet, canyella i sal
- En un altre bol batem els plàtans triturats, els ous, l'oli i la llet fins que sigui homogeni.
- Afegim els ingredients humits als secs i afegim també la xocolata tallada a trossets.
- Ho barregem amb un espàtula però no massa perquè sinó els muffins quedem secs
- Repartim la massa a les càpsules amb l'estri de fer boles de gelat
- Abans de posar-ho al forn, posem per sobre trossets de plàtan i xocolata
- Ho courem a 200ºC durant 20-25min
- Un cop cuits (els punxarem amb un escuradents ) deixem reposar sobre la safata durant 5 min i després deixarem que es refredi sobre una reixa.
Quina passada de muffins! Demà tenia pensat fer galetes de plàtan...n'hauré de comprar més per intentar aquests super muffins!
ResponElimina