7 de setembre de 2013

Muffins de plàtan i xocolata negra


INGREDIENTS

  • 2 cups de farina
  • 3/4 cups de sucre morè
  • 1 sobre de sucre de vainilla
  • 1/2 cups de ametlles crocants
  • 2 teaspoon de llevat (tipus Royal)
  • 1 teaspoon de canyella
  • 1/2 teaspoon de sal
  • 2 plàtans madurs triturats
  • 2 ous M
  • 1 cup de llet
  • 1/3 cup d'oli
  • 100 gr de xocolata negra
* En aquesta recepta trobareu l'enllaç de taula de correspondències

PROCEDIMENT

  • Preescalfem el forn a 200ºC i preparem el motlle amb les càpsules
  • En un bol gran barregem els ingredients secs: farina tamisada, els dos tipus de sucre, ametlles, llet, canyella i sal
  • En un altre bol batem els plàtans triturats, els ous, l'oli i la llet fins que sigui homogeni.
  • Afegim els ingredients humits als secs i afegim també la xocolata tallada a trossets.
  • Ho barregem amb un espàtula però no massa perquè sinó els muffins quedem secs
  • Repartim la massa a les càpsules amb l'estri de fer boles de gelat
  • Abans de posar-ho al forn, posem per sobre trossets de plàtan i xocolata
  • Ho courem a 200ºC durant 20-25min
  • Un cop cuits (els punxarem amb un escuradents ) deixem reposar sobre la safata durant 5 min i després deixarem que es refredi sobre una reixa.

1 comentari:

  1. Quina passada de muffins! Demà tenia pensat fer galetes de plàtan...n'hauré de comprar més per intentar aquests super muffins!

    ResponElimina