INGREDIENTS
- 1 ¼ cup* de farina resbosteria
- 1 ¼ teaspoon de llevat (tipus Royal)
- ½ teaspoon* de sal
- 100gr de xocolata blanca
- ½ cup* sucre morè
- 1 ou tamany M
- 30 gr de mantega
- 2 tablespoon*s d'oli d'oliva
- ½ cup* de buttermilk (opció 2)
- 1 teaspoon de pasta de vainilla
- 100 gr. de gerds congelats (marca LIDL)
PROCEDIMENTS
- En un bol gran tamisem els ingredients secs: farina, llevat i sal.
- Un cop tamisats, afegim la xocolata blanca trossejada.
- En un altre bol barregem l'ou amb el sucre fins que aconseguim una barreja esponjosa i que hagi augmentat de volum
- Després afegim l'oli, la mantenga fosa i freda, la buttermilk i la pasta de vainilla.
- Quan ho tinguem ben barrejat ho afegim al bol dels ingredients secs juntament amb els gerds congelats. Utilitzarem una espàtula per barrejar-ho tot.
- Quan la farina estigui intregada, repartim la massa amb un cullera de gelat a les càpsules que haurem preparat.
- Ho introduïm al forn preescalfat a 220º durant 18-20min
T'acabo de descobrir a través de les teves receptes a facebook i quin descobriment!! aquí em quedo!! aquests muffins fan tremolar de bons que han d'estar!
ResponEliminaGracies!!! Tota la casa feia una oloreta!!!
EliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
Elimina