Un dels productes típics de temporada de la tardor és la carabassa.
És per això que he escollit aquesta recepta per participar en " 2ª Edición del concurso de cocina de Tiendeo "Recetas de Temporada" " --> http://www.tiendeo.com/Lleida
INGREDIENTS
Bescuit de xocolata
- 3 ous M
- 1 iogurt natural
- 2 mesures iogurt de sucre
- 3 mesures iogurt de farina
- 1 teaspoon de pasta vainilla
- 1 tablespoon de llet
- 2 tablespoon de xocolata en pols
- 100gr de mantega a Tª ambient
- 100gr de sucre
- 3 ous M
- 150gr de farina
- 100gr de puré de carabassa
- 10gr de llevat químic
PROCEDIMENT
Bescuit de xocolata
- Muntem els ous amb sucre fins que aquests dupliquin el seu volum
- Desprès afegim el iogurt, la llet i pasta de vainilla.Batem fins que estiguin ben intregats
- Afegim la farina tamisada i la xocolata en pols i ho remenem curosament perquè no baixi de volum
- Ho courem a 180º C durant uns 18-20min
- Deixarem refredar-lo sobre una reixa
- Tallarem el bescuit a tires tan ample com el nostre tallador
- Amb el tallador seleccionat (en el nostre cas una estrella) anirem tallant.
- Un cop tinguem totes les estrelles les posarem en un motlle, a lo llarg, prèviament untat amb spray desmotllador
Bescuit de carabassa
- Primer de tot, haurem de coure la carabassa ja sigui al vapor, al forn o al microones per a aconseguir 100gr de puré
- Després batem la mantega amb el sucre fins aconseguir una crema blanquinosa.
- A continuació afegirem els ous, un a un, perquè s'integrin completament.
- Incorporem la meitat de farina i ho barregem
- Afegim el puré de carabassa i ho mesclem
- I acabarem afegint la resta de farina amb el llevat.
- Posarem la massa resultat al nostre motlle i ho courem durant uns 45-50min.
Recepta extreta del blog Kanela y Limón
Qué bo i què vistós! Marta
ResponEliminaQuina combinació tant bona!!! M'ha encantat l'estrella del mig! Petons
ResponEliminaQue xulo t'ha quedat! Jo també el vaig veure al bloc de Kanela y Limón i el vull fer un dia d'aquests, segur que a més de bonic està boníssim.
ResponEliminaPetons!