31 d’octubre del 2013

Bescuit de carabassa i xocolata



Un dels productes típics de temporada de la tardor és la carabassa.
És per això que he escollit aquesta recepta per participar en " 2ª Edición del concurso de cocina de Tiendeo "Recetas de Temporada" " --> http://www.tiendeo.com/Lleida



INGREDIENTS

Bescuit de xocolata

  • 3 ous M
  • 1 iogurt natural
  • 2 mesures iogurt de sucre
  • 3 mesures iogurt de farina
  • 1 teaspoon de pasta vainilla
  • 1 tablespoon de llet
  • 2 tablespoon de xocolata en pols
Bescuit de carabassa

  • 100gr de mantega a Tª ambient
  • 100gr de sucre
  • 3 ous M
  • 150gr de farina
  • 100gr de puré de carabassa
  • 10gr de llevat químic


PROCEDIMENT


Bescuit de xocolata
  • Muntem els ous amb sucre fins que aquests dupliquin el seu volum
  • Desprès afegim el iogurt, la llet i pasta de vainilla.Batem fins que estiguin ben intregats
  • Afegim la farina tamisada  i la xocolata en pols i ho remenem curosament perquè no baixi de volum
  • Ho courem a 180º C durant uns 18-20min
  • Deixarem refredar-lo sobre una reixa
  • Tallarem el bescuit a tires tan ample com el nostre tallador
  • Amb el tallador seleccionat (en el nostre cas una estrella) anirem tallant.
  • Un cop tinguem totes les estrelles les posarem en un motlle, a lo llarg,  prèviament untat amb spray desmotllador

Bescuit de carabassa
  • Primer de tot, haurem de coure la carabassa ja sigui al vapor, al forn o al microones per a aconseguir 100gr de puré
  • Després batem la mantega amb el sucre fins aconseguir una crema blanquinosa.
  • A continuació afegirem els ous, un a un, perquè s'integrin completament. 
  • Incorporem la meitat de farina i ho barregem
  • Afegim el puré de carabassa i ho mesclem 
  • I acabarem afegint la resta de farina amb el llevat.
  • Posarem la massa resultat al nostre motlle i ho courem durant uns 45-50min. 


Recepta extreta del blog Kanela y Limón

3 comentaris:

  1. Quina combinació tant bona!!! M'ha encantat l'estrella del mig! Petons

    ResponElimina
  2. Que xulo t'ha quedat! Jo també el vaig veure al bloc de Kanela y Limón i el vull fer un dia d'aquests, segur que a més de bonic està boníssim.
    Petons!

    ResponElimina