2 de febrer de 2014

Cupcake de rosa i "nube" i Cupcake de brownie i merenga



CUPCAKES DE ROSA FARCITS DE MELMELADA DE GERDS I FROSTING DE "NUBE"


INGREDIENTS

Massa
  • 80gr de mantega a temperatura ambient
  • 280gr de sucre
  • 240gr de farina
  • 1 i 1/2 de teaspoon de llevat químic (tipus Royal)
  • 1 mica de sal
  • 1 teaspoon d'aigua de roses
  • 240ml de llet
  • 2 ous L
Farcit i decoració
  • Melmelada de gerds IKEA
  • Unes "nubes"

Frosting
  • 150gr de mantega a temperatura ambient
  • 300gr de sucre llustre
  • 2 tablespoon de llet
  • 2 tablespoon de nubes desfetes
  • tint de color rosa


PROCEDIMENT

Massa
  • Preescalfem el forn a 180º i posem les càpsules a la safata
  • Posem a la batedora la mantega, el sucre, la farina, sal i el llevat i batem a velocitat baixa fins a tenir   una pasta d'aspecte arenós.
  • En un bol posem la llet, l'aigua de roses i els ous i ho batem.
  • Posem la meitat  de la  llet a la pasta arenosa i batem a velocitat baixa durant uns minuts
  • Després batem  a velocitat alta uns minuts més fins a aconseguir un barreja cremosa.
  • Afegim la meitat restant de la llet i batem fins que estigui tot ben integrat.
  • Repartim la massa a les càpsules. Perquè quedin totes iguals podem repartir-la amb una cullera de fer boles de gelat.
  • Coem els cupcakes a 180º durant uns 20 minuts aproximadament
  • Els deixem reposar 5 minuts sobre la safata del forn i després sobre una reixa.

Frosting
  • Batem la mantega, el sucre i la llet fins que tingui una consistencia cremosa.
  • Afegim les "nubes" desfetes i el tint de color rosa i mesclem fins que tot estigui ben integrat

Un cop ho tinguem tot preparat, ha arribat el moment de muntar-los.
Buidem els cupcakes amb un buida cors de poma i els farcim de melmelada de gerds.
Amb una mànega pastissera posem el frosting de "nube" i ho guarnim amb unes perles de sucre i una "nube"


CUPCAKES DE BROWNIE FARCIT DE DOLÇ DE LLET I FROSTING DE MERENGA

INGREDIENTS

Massa
  • 125gr de xocolata
  • 115gr de mantega
  • 250gr de sucre
  • 1 teaspoon de vainilla
  • 3 ous L
  • 95gr de farina
  • 1/4 de teaspoon de sal
Farcit
  • Dolç de llet
Frosting
  • 150gr de clares pasteuritzades
  • 300gr de sucre
PROCEDIMENT

Massa
  • Preescalfem el forn a 180º
  • Desfem la xocolata i la mantega al microones a poc a poc. Deixem que es refredi una mica.
  • En el mateix bol afegim el sucre i batem.
  • Anem afegint els ous d'un en un, sense para de batre..
  • Després afegim l'essència de vainilla i la farina
  • Repartim la massa resultant  a les càpsules.
  • Ho coem a 180º durant 20-25min
  • Un cop cuits, els deixem refredar i preparem la merenga.

Frosting

Aquesta vegada l'hem fet amb la Mycook.
Hem posat les clares i el sucre durant 7 min a 70º a velocitat 2.
Un cop el sucre s'ha dissolt, ho passem a la batedora per muntar-ho. Tardarà en muntar uns 25 min.

Ara ja podem muntar el cupcake.

Farcirem el cupcake amb el brownie de dolç de llet.
Amb una mànega pastissera posarem la merenga i desrpés la daurarem amb un "soplet". Queda d'allò més original!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada