18 d’agost de 2010

Puré de carabassa

INGREDIENTS
  • 1 carabassa
  • 1 carabassó
  • llet
  • formatge ratllat (tipus parmesà)
  • sal
  • oli
  • varis pebres
PRODECIMENT
  1. Pelem la carabassa i el carabassó 
  2. Ho tallem a daus mitjans i ho afegim a l'olla amb una mica d'oli. Ho salem i pimentem al gust de cadascú.
  3. Deixem que es dori una mica
  4. Quan ja hagi agafat una mica de color, ho cobrim d'aigua.
  5. Deixem bullir fins que la carabassa estigui tova (punxar-la amb una forquilla)
  6. Un cop estigui cuit, tirar l'aigua i deixar-hi només un "culet".
  7. Triturar la mescla fins que quedi una pasta fina.
  8. Anem afegint llet fins aconseguir la textura desitjada.
  9. Afegim el formatge ratllat i remene perquè quedi tot ben mesclat

BON PROFIT!

1 comentari:

  1. Amb el sopar dels montaditos triunfaras un munt!!!
    Sera la ostia, tranquila que et fare de pinxe jeje

    ResponElimina