INGREDIENTS
- 1 carabassa
- 1 carabassó
- llet
- formatge ratllat (tipus parmesà)
- sal
- oli
- varis pebres
PRODECIMENT
- Pelem la carabassa i el carabassó
- Ho tallem a daus mitjans i ho afegim a l'olla amb una mica d'oli. Ho salem i pimentem al gust de cadascú.
- Deixem que es dori una mica
- Quan ja hagi agafat una mica de color, ho cobrim d'aigua.
- Deixem bullir fins que la carabassa estigui tova (punxar-la amb una forquilla)
- Un cop estigui cuit, tirar l'aigua i deixar-hi només un "culet".
- Triturar la mescla fins que quedi una pasta fina.
- Anem afegint llet fins aconseguir la textura desitjada.
- Afegim el formatge ratllat i remene perquè quedi tot ben mesclat
BON PROFIT!
Amb el sopar dels montaditos triunfaras un munt!!!
ResponEliminaSera la ostia, tranquila que et fare de pinxe jeje