INGREDIENTS
- 1 carabassó
- 3 pastangues petites
- 6 mongetes tendres
- 1 alberginia petita
- 1 pebrot verd petit
- 1 pebrot vermell petit
- 1 patata petita
- 2 puerros
- 5 ous
- llet
- 1 all
- oli
- sal
- pebre
PROCEDIMENT
- Tallem totes les verdures en tamany petit expecte els puerros
- Fiquem les verdures talles a coure al vapor fins que aquestes estiguin toves
- A part, tallem el puerro i el sofregim a foc lent i poc oli
- Un cop el puerro estigui cuit i les verdures fetes, ho mesclem tot i ho passem per la paella uns minuts
- Rectifiquem de sal
- Batim els 5 ous
- Untem amb oli un motlle de fer plum-cake i espolvoregem una mica de pa rallat, tirant el sobrant que no s'ha enganxat a les parets
- Afegim al motlle les verdures, i deprés el ous batuts.
- Espolvoregem per sobre amb pa ratlla
- Ho fiquem al forn a 200ºC durant 20 min
- Mentrestant preparem la maionesa de llet per acompanyar-ho
- Afegim en un vas mesclar una part de llet per 2 d'oli i l'all picat
- Amb la batidora tocant al fons, ho mesclem tot com si fessim maionesa
BON PROFIT!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada