25 de juliol de 2010

Pastís de verdures


INGREDIENTS
  • 1 carabassó
  • 3 pastangues petites
  • 6 mongetes tendres
  • 1 alberginia petita
  • 1 pebrot verd petit
  • 1 pebrot vermell petit
  • 1 patata petita
  • 2 puerros
  • 5 ous
  • llet
  • 1 all 
  • oli
  • sal 
  • pebre

PROCEDIMENT
  1. Tallem totes les verdures en tamany petit expecte els puerros
  2. Fiquem les verdures talles a coure al vapor fins que aquestes estiguin toves
  3. A part, tallem el puerro i el sofregim a foc lent i poc oli
  4. Un cop el puerro estigui cuit i les verdures fetes, ho mesclem tot i ho passem per la paella uns minuts
  5. Rectifiquem de sal
  6. Batim els 5 ous
  7. Untem amb oli un motlle de fer plum-cake i espolvoregem una mica de pa rallat, tirant el sobrant que no s'ha enganxat a les parets
  8. Afegim al motlle les verdures, i deprés el ous batuts.
  9. Espolvoregem per sobre amb pa ratlla
  10. Ho fiquem al forn a 200ºC durant 20 min
  11. Mentrestant preparem la maionesa de llet per acompanyar-ho
    1. Afegim en un vas mesclar una part de llet per 2 d'oli i l'all picat 
    2. Amb la batidora tocant al fons, ho mesclem tot com si fessim maionesa

BON PROFIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada