Per la pasta choux:
- 250 ml de llet
- 3 cullerades soperes de sucre
- 1/2 cullerada de cafe de sal
- 125 gr de matenga
- 125 gr de farina
- 5 ous
Pel montatge
- 1 brick de nata per montar
- 1 rajola de xocolata de cobertura
PROCEDIMENT
- Fiquem al foc la llet, la mantega, el sucre i la sal i ho portem a ebullició
- Quan comenci a bullir ho retirem del foc i li afegim la farina tota de cop. Remenem rapidament fins que ens quedi una pasta que es despegui de les parets de l'olla
- Ho tornem a afegir al foc i anem remenant per assecar la pasta
- Ho deixem refredar una mica
- Afegim el primer ou i ho remenem fins que la massa quedi totalment homogenea. Així ho anem fent amb els 5 ous
- Un cop tinguem la massa feta, afagem la mànega pastelera i en un placa de forn, anem fent muntets de pasta de la mida d'una nou.
- Preescalfem el forn a 220º
- Fiquem els profiterols al forn a 220º durant un 10min aproximadament
- Un cop els tinguem tots fets, montem la nata, i amb una mànega pastelera els anem rellenant
- Per que es conservin millor, recomano congelar-los
- Al moment de servir desfem la xocolata al bany maria i li tirem per sobre dels profiterols
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada