18 de juliol de 2010

Profiterols amb xocolata desfeta

INGREDIENTS
  
Per la pasta choux:
  • 250 ml de llet
  • 3 cullerades soperes de sucre
  • 1/2 cullerada de cafe de sal
  • 125 gr de matenga
  • 125 gr de farina
  • 5 ous
Pel montatge
  •  1 brick de nata per montar
  • 1 rajola de xocolata de cobertura

PROCEDIMENT
  1. Fiquem al foc la llet, la mantega, el sucre i la sal i ho portem a ebullició
  2. Quan comenci a bullir ho retirem del foc i li afegim la farina tota de cop. Remenem rapidament fins que ens quedi una pasta que es despegui de les parets de l'olla
  3. Ho tornem a afegir al foc i anem remenant per assecar la pasta
  4. Ho deixem refredar una mica
  5. Afegim el primer ou i ho remenem fins que la massa quedi totalment homogenea. Així ho anem fent amb els 5 ous
  6. Un cop tinguem la massa feta, afagem la mànega pastelera i en un placa de forn, anem fent muntets de pasta de la mida d'una nou.
  7. Preescalfem el forn a 220º
  8. Fiquem els profiterols al forn a 220º durant un 10min aproximadament
  9. Un cop els tinguem tots fets,  montem la nata, i amb una mànega pastelera els anem rellenant
  10. Per que es conservin millor, recomano congelar-los
  11. Al moment de servir desfem la xocolata al bany maria i li tirem per sobre dels profiterols

BON PROFIT 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada