1 de juliol de 2010

Entrepà vegetal


INGREDIENTS per a 1 persona
  • 2 llesques de pa alemany (multicereals)
  • canonges
  • 1 filet de  pit de pollastre
  • un grapat de blat de moro torrat
  • formatge baix en grasa ( o quasevol tipus de formatge)
  • maionesa
  • sal
  • pebre
  • oli
PROCEDIMENT


  1. "Salpebrem" el filet de pit de pollastre i el posem a coure al microones fins que quedi cuit
  2. Piquem els canonges ben finets i els posem en un bol
  3. Passem per la picadora el filet, el formatge i el blat de moro fins que quedi tot ben picat i ho barregem amb els canonges
  4. Afegim una mica de maionesa per unificar els diferents aliments i condimentem al gust
  5. Després torrem les dues llesques de pa
  6. En un safata de forn posem un llesca en un rajolinet d'oli d'oliva i afegim la mescla anterior.
  7. Tapem amb l'altre llesca de pa i possem formatge rallat per sobre.
  8. Punxem l'entrepa en un palet de fer pinxo per que no es desmonti i ho fiquem al forn fins que el formatge quedi desfet o gratinat, segons el gust....
BON PROFIT!

1 comentari:

  1. Les meves propostes per a tapes són:
    Huevos rellenos en Argentina i pastel de carne.

    ResponElimina