INGREDIENTS per a 1 persona
- 2 llesques de pa alemany (multicereals)
- canonges
- 1 filet de pit de pollastre
- un grapat de blat de moro torrat
- formatge baix en grasa ( o quasevol tipus de formatge)
- maionesa
- sal
- pebre
- oli
- "Salpebrem" el filet de pit de pollastre i el posem a coure al microones fins que quedi cuit
- Piquem els canonges ben finets i els posem en un bol
- Passem per la picadora el filet, el formatge i el blat de moro fins que quedi tot ben picat i ho barregem amb els canonges
- Afegim una mica de maionesa per unificar els diferents aliments i condimentem al gust
- Després torrem les dues llesques de pa
- En un safata de forn posem un llesca en un rajolinet d'oli d'oliva i afegim la mescla anterior.
- Tapem amb l'altre llesca de pa i possem formatge rallat per sobre.
- Punxem l'entrepa en un palet de fer pinxo per que no es desmonti i ho fiquem al forn fins que el formatge quedi desfet o gratinat, segons el gust....
Les meves propostes per a tapes són:
ResponEliminaHuevos rellenos en Argentina i pastel de carne.