27 de juny de 2010

Sopa de meló



INGREDIENTS per a 2 persones:

  • 1 meló de gàl·lia
  • 2 iogurts naturals desnatats cremosos
  • 1 rajolinet de nata per cuinar
  • pernil salat
  • sal en escames
  • pebre

PROCEDIMENT 


  1. Tallem el meló a trossos i els fiquem al vas de la batidora juntament amb els dos iogurts i el rajolinet de nata
  2. Ho triturem tot fins que quedi un textura cremosa
  3. Després ho passaem tot per un colador xinés o un colador normal per tal d'aconseguir textura de sopa i treure els possibles filaments del meló
  4. Ho reservem a la nevera fins el moment de servir-ho
  5. Tallem ben petit dos llenques de pernil salat per la guarnició
  6. Agafem dos talls de pernil salat, els tallem per la meitat i els coloquem a la safata del forn sobre el paper de forn i els tapem amb aquest mateix, per tal que s'assequin. Els tindrem a 150º un 20 min (anar controlat que no es cremi)
  7. En el moment de servir, treiem la sopa de meló de la nevera i ho servim amb el pernil talladet i els seus cruiexents....

BON PROFIT!

1 comentari:

  1. Molt bona la sopa de melo!!!
    Ideal per dinar a l' estiu!

    ResponElimina