INGREDIENTS per a 2 persones:
- 1 meló de gàl·lia
- 2 iogurts naturals desnatats cremosos
- 1 rajolinet de nata per cuinar
- pernil salat
- sal en escames
- pebre
PROCEDIMENT
- Tallem el meló a trossos i els fiquem al vas de la batidora juntament amb els dos iogurts i el rajolinet de nata
- Ho triturem tot fins que quedi un textura cremosa
- Després ho passaem tot per un colador xinés o un colador normal per tal d'aconseguir textura de sopa i treure els possibles filaments del meló
- Ho reservem a la nevera fins el moment de servir-ho
- Tallem ben petit dos llenques de pernil salat per la guarnició
- Agafem dos talls de pernil salat, els tallem per la meitat i els coloquem a la safata del forn sobre el paper de forn i els tapem amb aquest mateix, per tal que s'assequin. Els tindrem a 150º un 20 min (anar controlat que no es cremi)
- En el moment de servir, treiem la sopa de meló de la nevera i ho servim amb el pernil talladet i els seus cruiexents....
BON PROFIT!
Molt bona la sopa de melo!!!
ResponEliminaIdeal per dinar a l' estiu!