19 de setembre de 2010

Raviolis de patata

INGREDIENTS

Per a 4 persones

Pel farcit:
  • 125gr de carn picada
  • 1 ceba
  • 1 cullerada de farina
  • 1 cullerada de tomaquet fregit
  • 150ml de caldo de carn
  • 2 tomaquets pelats i tallats en daus
  • una mica d'alfàbrega
  • sal i pebre
Pels raviolis:
  • 450gr de patates en daus i pelades
  • 3 rovells d'ou
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 175g de farina
  • 60 gr de mantega

PROCEDIMENT

  1. Pel farcit, calentem l'oli en una paella i dorem la carn durant 3 o 4 minuts, separant-la amb una cullera.  Afegeix la ceba, i dore-la durant 2 o 3 min, fins que aquesta quedi tova. Incorpora la farina i la cullerada de tomaquet fregit  i ho dorem durant 1 minut més. Afegim el caldo, el tomaquest i l'alfàbrega i ho deixem coure diurant uns 20 min. Passat aquest temps deixem que es refredi
  2. Per fer el raviolis, bullim les patates  en aigua durant 10 min, fins que quedin toves. Un cop cuites, fem una puré i ho col·loquem en un bol. Anem afegint el rovells i l'oli. Ho salpimentem, i incorporem la farina i formem la massa, fins que es despegui de les parets.
  3. Sobre una superfícies enfarinada, dividim la massa en 24 trossos i formem rodones planes. Posem el farcit sobre la mitat de cada rodona i ho dobleguem per la meitat, pressionant el bordes perquè quedi ben sellat.
  4. Agefim la mantega en una paella i fregim els raviolis durant 6 o 8 minuts, fins que quedin ben dorats...

BON PROFIT!
* Recepta extreta de  "Patatas, más de 100 irresistibles recetas"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada