INGREDIENTS
Per a 4 persones
Pel farcit:
- 125gr de carn picada
- 1 ceba
- 1 cullerada de farina
- 1 cullerada de tomaquet fregit
- 150ml de caldo de carn
- 2 tomaquets pelats i tallats en daus
- una mica d'alfàbrega
- sal i pebre
Pels raviolis:
- 450gr de patates en daus i pelades
- 3 rovells d'ou
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 175g de farina
- 60 gr de mantega
PROCEDIMENT
- Pel farcit, calentem l'oli en una paella i dorem la carn durant 3 o 4 minuts, separant-la amb una cullera. Afegeix la ceba, i dore-la durant 2 o 3 min, fins que aquesta quedi tova. Incorpora la farina i la cullerada de tomaquet fregit i ho dorem durant 1 minut més. Afegim el caldo, el tomaquest i l'alfàbrega i ho deixem coure diurant uns 20 min. Passat aquest temps deixem que es refredi
- Per fer el raviolis, bullim les patates en aigua durant 10 min, fins que quedin toves. Un cop cuites, fem una puré i ho col·loquem en un bol. Anem afegint el rovells i l'oli. Ho salpimentem, i incorporem la farina i formem la massa, fins que es despegui de les parets.
- Sobre una superfícies enfarinada, dividim la massa en 24 trossos i formem rodones planes. Posem el farcit sobre la mitat de cada rodona i ho dobleguem per la meitat, pressionant el bordes perquè quedi ben sellat.
- Agefim la mantega en una paella i fregim els raviolis durant 6 o 8 minuts, fins que quedin ben dorats...
BON PROFIT!
* Recepta extreta de "Patatas, más de 100 irresistibles recetas"
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada