8 de juny de 2011

Broqueta de pollastre


INGREDIENTS
  • Pit de pollastre
  • pebrot verd
  • pebrot vermell
  • broquetes de fusta
  • bolets
  • ceba
PROCEDIMENT
  • Tallem el pit de pollastre a daus 
  • Després tallem els pebrots a tires de 2 dits d'ample
  • Un cop ho tinguem tot tallant, anem montant la broqueta: 1 tall de pebrot verd, un tall de pit de pollastre, 1 tall de pebrot vermell, etc. fins a completar la broqueta.
  • Escalfem un paella amb un rajolí d'oli. Quan aquesta estigui calenta, marquem les broquetes, per tal de segellar-les i mantenir-les tendres.
  • Després acabarem la cocció al microones, a potencia màxima durant 5 min.
  • Per acompanyar-les farem  un bolets amb ceba. Tallarem la ceba i la courem fins que quedi transparent. Llavors afegirem els bolets tallats.
  • Un cop fetes les broquetes i els bolets, ho regarem amb un bon oli d'oliva 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada