INGREDIENTS
- Pit de pollastre
- pebrot verd
- pebrot vermell
- broquetes de fusta
- bolets
- ceba
PROCEDIMENT
- Tallem el pit de pollastre a daus
- Després tallem els pebrots a tires de 2 dits d'ample
- Un cop ho tinguem tot tallant, anem montant la broqueta: 1 tall de pebrot verd, un tall de pit de pollastre, 1 tall de pebrot vermell, etc. fins a completar la broqueta.
- Escalfem un paella amb un rajolí d'oli. Quan aquesta estigui calenta, marquem les broquetes, per tal de segellar-les i mantenir-les tendres.
- Després acabarem la cocció al microones, a potencia màxima durant 5 min.
- Per acompanyar-les farem un bolets amb ceba. Tallarem la ceba i la courem fins que quedi transparent. Llavors afegirem els bolets tallats.
- Un cop fetes les broquetes i els bolets, ho regarem amb un bon oli d'oliva
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada