INGREDIENTS
- 685gr de farina
- 1 sobre de llevat de panaderia (llevat sec)
- 12gr de sal
- 10gr de pols de ceba deshidratada
- 400gr d'aigua tèbia
- 1 rajolí d'oli
PROCEDIMENT
- En un bol hi afegim l'aigua, la sal, la ceba, el llevat i 'oli. Li donem un parell de remenades
- Després hi afegim de cop tota la farina.
- Ara ho podem remenar amb una cullera de fusta, o si tenim amassadora, fer-ho amb aquesta.
- Un cop la massa es despegui de les parets i estigui tova pero no enganxosa, possem una fica de farina al marbre, ens suquem les mans d'oli i amassarem durant uns 10 min la massa.
- Ara ho ficarem en un bol enfarinat i tapat amb paper film. Deixarem que llevi durant 2h
- Passades les dues hores, tornarem amassar la massa durant uns 10 min.
- Ara es el moment de formar els panets. Nosaltres hem fet boles i barres petites. Per fer les barres, estirarem la massa un corró. Un cop estirada enroscarem un punta de la massa fins la meitat, i l'altre punta de la massa fins la meitat. Ara pessigarem les dues meitats perquè s'uneixin.Girarem la massa per que l'obertura a sota i ja tindre la barreta feta.
- Ara ficarem les boletes i les barretes en un safata amb paper de forn o en un motlle de pyrex enfarinat.
- Ho deixarem reposar 30 min.
- Desrpés ho courem a 240º durant uns 25min
- Un cop cuits, els deixem refredar i llestos!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada