INGREDIENTS
- Llom de vedella
- formatge
- Sal maldon
- Crema de vinagre de mòdena
- Pebre
- Oli d'oliva
PROCEDIMENT
- Per tal de poder manipular el llom de vedella s'ha de deixar congelar un dies abans.
- A l'hora de preparar el carpaccio, treiem 10 min abans del congelador el llom de vedella
- El carpaccio s'ha de tallar molt finet. Si teniu talladora de fiambres millor, però sinó tambè es pot fer amb un ganivet ben esmolat.
- Talllem el llom molt finet, casi transparent.
- L'anirem col·locant al plat, seguint la forma rodona d'aquest.
- Després li tirarem sal maldon i pebre al gust.
- El regarem amb un mica de crema de vingagre de mòdena i oli d'oliva.
- Només ens quedarà posar el formatge. Aquest si es parmesà millor que millor, però podem fer servir qualsevol tipus de formatgel ja sigui ratlla, tallat a llenques, curat, tou, etc.
- Tallem el formatge igual de finet que el carpaccio i el posem a sobre d'aquest
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada