13 de juny de 2011

Carpaccio de vedella


INGREDIENTS
  • Llom de vedella
  • formatge 
  • Sal maldon
  • Crema de vinagre de mòdena
  • Pebre
  • Oli d'oliva
PROCEDIMENT
  • Per tal de poder manipular el llom de vedella s'ha de deixar congelar un dies abans.
  • A l'hora de preparar el carpaccio, treiem 10 min abans del congelador el llom de vedella
  • El carpaccio s'ha de tallar molt finet. Si teniu talladora de fiambres millor, però sinó tambè es pot fer amb un ganivet ben esmolat.
  • Talllem el llom molt finet, casi transparent. 
  • L'anirem col·locant al plat, seguint la forma rodona d'aquest.
  • Després li tirarem sal maldon i pebre al gust.
  • El regarem amb un mica de crema de vingagre de mòdena i oli d'oliva.
  • Només ens quedarà posar el formatge. Aquest si es parmesà millor que millor, però podem fer servir qualsevol tipus de formatgel ja sigui ratlla, tallat a llenques, curat, tou, etc.
  • Tallem el formatge igual de finet que el carpaccio i el posem a sobre d'aquest
Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada