INGREDIENTS
- Base pa de pessic
- Crema pastelera
- Cobertura de rovell
- 650 ml nata per montar
- 200 gr de gotes de xocolata al 70% de cacao
- 3 cullerades soperes de sucre
- essència vainilla
- per la decoració gotes de xocolata blanca
PROCEDIMENT
- El dia abans farem la preparació de la trufa.
- Posarem la nata amb unes gotes d'essència de vainilla i el sucre, i ho portarem a ebullució.
- Un cop comenci a bullir, abocarem la nata sobre les gotes de xocolata i remenarem fins que quedi una mescla homogènia. Aquesta la guardarem a la nevera.
- Passades 24h montarem la trufa
- Un cop tinguem el pa de pessic fet, la trufa montada, la crema pastelera feta i la trufa, es el moment de fer el montatge.
- Aquest cop el pa de pessic l'hem fet en una bandeja rectangular.Com que no tenia molta alçada, em tallat la base per la meitat, i cada meitat l'hem tornat a tallar per la meitat. Així que la final 4 bases de pa de pessic.
- Agafarem la primera base i hi ficarem crema pastelera. Quan ja tingui la quantitat que volguem, hi fiquem a sobre una altre base de pa de pessic. I així anirem montant les capes del pastis.
- Un cop les tinguem montades afegirem la cobertura de rovell per sobre que haurà reposat 24h també a la nevera
- Ara en quedarà fer tot el revoltant de trufa.
- Amb una manega pastelera i una boquilla rissada anirem fent "xurrets" de baix cap a dalt.
- La decoració de sobre, hem fet flors amb trufa i gotes de xocolata blanca.
Bon profit!
Bonissim com tot el que fas!!!
ResponEliminaAra ha donar caña per guanyar el concurs!