5 de juny de 2011

Pastís 80è aniversari



INGREDIENTS
PROCEDIMENT
  • El dia abans farem la preparació de la trufa. 
  • Posarem la nata amb unes gotes d'essència de vainilla i el sucre, i ho portarem a ebullució.
  • Un cop comenci a bullir, abocarem la nata sobre les gotes de xocolata i remenarem fins que quedi una mescla homogènia. Aquesta la guardarem a la nevera.
  • Passades 24h montarem la trufa
  • Un cop tinguem el pa de pessic fet, la trufa montada, la crema pastelera feta i la trufa, es el moment de fer el montatge.
  • Aquest cop el pa de pessic l'hem fet en una bandeja rectangular.Com que no tenia molta alçada, em tallat la base per la meitat, i cada meitat l'hem tornat a tallar per la meitat. Així que la final 4 bases de pa de pessic.
  • Agafarem la primera base i hi ficarem crema pastelera. Quan ja tingui la quantitat que volguem, hi fiquem a sobre una altre base de pa de pessic. I així anirem montant les capes del pastis.
  • Un cop les tinguem montades afegirem la cobertura de rovell per sobre que haurà reposat 24h també  a la nevera
  • Ara en quedarà fer tot el revoltant de trufa. 
  • Amb una manega pastelera i una boquilla rissada anirem fent "xurrets" de baix cap a dalt.
  • La decoració de sobre, hem fet flors amb trufa i gotes de xocolata blanca.

Bon profit!

1 comentari:

  1. Bonissim com tot el que fas!!!

    Ara ha donar caña per guanyar el concurs!

    ResponElimina