10 de maig de 2011

Pastís d'Aniversaria Mireia i Aloma


INGREDIENTS
  • Base pa de pessic (mirar en receptes anteriors)
  • Nata per montar
  • Tauleta de xocolata
  • 2 rovells
  • 60gr aigua
  • 60gr Sucre
PROCEDIMENT
  • Montar la nata
  • Obrir la base de pa de pessic pel mig
  • Farcir el pastis de nata
  • Amb la nata restant, decorem tot el voltant del pastís.
  • Després agafem l'aiigua i el sucre i ho portem al foc, fins que el sucre s'hagi desfet completament. Quan estigui desfet ho apartem del foc.
  • Batem els dos rovells una mica, i ho afegim a la mescla anterior, sense deixar de remenar per evitar que el rovell es qualli.
  • Desrpés ho tornem al foc i deixem que agafi l'espessor que nosaltres volguem.
  • Ho deixem refredar ja que així ens serà més fàcil de posar-ho per sobre del pastís.
  • Un cop ho tinguem ficat, ho guardem a la nevera perquè agafi textura.
  • Per fer les virutes de xocolata, agafem un tauleta i amb un ganivet anem rascant. Si la xocolata no esta prou tova, la podem ficar uns 10 segons al microones.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada