INGREDIENTS
- Base pa de pessic (mirar en receptes anteriors)
- Nata per montar
- Tauleta de xocolata
- 2 rovells
- 60gr aigua
- 60gr Sucre
PROCEDIMENT
- Montar la nata
- Obrir la base de pa de pessic pel mig
- Farcir el pastis de nata
- Amb la nata restant, decorem tot el voltant del pastís.
- Després agafem l'aiigua i el sucre i ho portem al foc, fins que el sucre s'hagi desfet completament. Quan estigui desfet ho apartem del foc.
- Batem els dos rovells una mica, i ho afegim a la mescla anterior, sense deixar de remenar per evitar que el rovell es qualli.
- Desrpés ho tornem al foc i deixem que agafi l'espessor que nosaltres volguem.
- Ho deixem refredar ja que així ens serà més fàcil de posar-ho per sobre del pastís.
- Un cop ho tinguem ficat, ho guardem a la nevera perquè agafi textura.
- Per fer les virutes de xocolata, agafem un tauleta i amb un ganivet anem rascant. Si la xocolata no esta prou tova, la podem ficar uns 10 segons al microones.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada