10 de maig de 2011

Muffins amb xocolata


INGREDIENTS
  • 250gr farina
  • 150gr sucre
  • 6gr de llevat
  • 1 ou
  • 200ml llet
  • 110gr mantega
  • 100gr de gotes de  xocolata
  • essencia vainilla
  • polsim de sal
PROCEDIMENT
  • En un bol barregem la mantega fosa, la llet, l'ou i l'essencia de vainilla (1)
  • En un altre bol hi fiquem la farina, el sucre i el llevat (2)
  • Després anirem afegint poc a poc la part sòlida (2) a la part líquida. No es tracta de batre, sino d'anar remenant poc a poc i que tots els ingredients es barregin.
  • Un cop ho tinguem barrejat, afegirem les gotes de xocolata. En guardarem unes cuantes per posar-les  a sobre.
  • Reservem la massa  a la nevera. Quan més temps hi sigui, més barret formaran els muffins.
  • Pressescalfem el forn dalt i baix a 190ºC.
  • Omplim els motlles (ja siguin de paper, silicona o alumini) unes 3/4 parts i posem les gotes de xocolata reservades
  • Ho fiquem al forn, ara només amb la part de baix durant uns 20 min, i després uns 5 min amb la part de dalt i baix.
  • Els deixem refradar al forn (amb la porta oberta) uns 10 min.

Bon profit!

1 comentari: