INGREDIENTS
- 250gr farina
- 150gr sucre
- 6gr de llevat
- 1 ou
- 200ml llet
- 110gr mantega
- 100gr de gotes de xocolata
- essencia vainilla
- polsim de sal
PROCEDIMENT
- En un bol barregem la mantega fosa, la llet, l'ou i l'essencia de vainilla (1)
- En un altre bol hi fiquem la farina, el sucre i el llevat (2)
- Després anirem afegint poc a poc la part sòlida (2) a la part líquida. No es tracta de batre, sino d'anar remenant poc a poc i que tots els ingredients es barregin.
- Un cop ho tinguem barrejat, afegirem les gotes de xocolata. En guardarem unes cuantes per posar-les a sobre.
- Reservem la massa a la nevera. Quan més temps hi sigui, més barret formaran els muffins.
- Pressescalfem el forn dalt i baix a 190ºC.
- Omplim els motlles (ja siguin de paper, silicona o alumini) unes 3/4 parts i posem les gotes de xocolata reservades
- Ho fiquem al forn, ara només amb la part de baix durant uns 20 min, i després uns 5 min amb la part de dalt i baix.
- Els deixem refradar al forn (amb la porta oberta) uns 10 min.
Bon profit!
Bonissims!!!!
ResponElimina