21 d’agost de 2011

Gominoles


INGREDIENTS
  • 1 sobre de gelatina de sabors (kiwi i gerds)
  • 2 sobres de gelatina neutra
  • 200 ml llet o aigua
  • 300 gr sucre
  • Sucre per la guarnició

PROCEDIMENT

  • Es posen tots els ingredients a foc suau perquè es desfasin
  • Mentrestant untem d'oli els motlles on hi ficarem la gelatina. Aquest pas es molt important, ja que si no ho untem bé d'oli, després ens constara molt de traureu
  • Fiquem el líquid als motlles i deixem refredar i reposar durant 24h a temperatura ambient.
  • Un cop passat el temps, traiem les gominoles i les passem per sucre

Bon profit!

2 comentaris:

  1. Quina bona pinta tenen!! He pres nota. Besets!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies!!!
    Jo les vaig fer amb aigua i potser haguessin quedat millor amb llet.
    El pròxim cop ho provaré.

    ResponElimina