23 d’octubre de 2011

Cupcakes treat or trick


INGREDIENTS

Per cupcakes de formatges i xocolata (12 cupcakes)
  • 225gr de formatge cremós
  • 70gr de sucre
  • 1 ou a Tª ambient
  • 50gr de xocolata negra
  • 215gr de farina
  • 175gr de sucre moreno
  • 35gr de cacau pur en pols
  • 5gr de bicarbonat sòdic
  • 1gr de sal
  • 250ml d'aigua
  • 75nl d'oli d'oliva
  • 1 cullerada d'essència de vainilla
Per frosting verd
  • 500gr de sucre glas
  • 100gr de mantega vegetal
  • 113gr de mantega
  • 1 cullerada d'essència de vainilla
  • 2 cullerades de llet
  • Colorant alimentari
Per la decoració
  • Fideus de colors taronja i verds
  • Aranyes de sucre


PROCEDIMENT
  • Primer preparar la crema de formatge. Triturarem conjuntamnet el formatge, l'ou i el sucre.
  • Quan la mescla sigui homogènia, li afegirem el xocolata tallat a trossos ben petits.
  • Per altre banda, barrejarem la farina, el cacau, el bicarbonat, la sal i el sucre
  • Després farem un forat al mig de la barreja anterior i li afegirem els líquids:  l'aigua, l'oli i l'essència.
  • Ho remenarem fins aconseguir una massa homogènia.
  • Omplirem els motlles: li afegirem una capa de massa de axocolatada. Després li afegirem una cullerada de crema de formatge i cobrirem amb una altre cullerada de massa axocolatada. Els motlles els omplirem fins a 3/4
  • Els courem amb el forn preescalfat a 180ª durant uns 25 min aproximadament.
  • Quan estiguin cuits els deixem refredar.
  • Mentrestant prepararem el frosting
    • Barrejarem la mantega vegetal i mantega.
    • Quan obtinguem una massa clara es moment d'afegir la cullerada d'essència
    • Després anirem afegint el sucre glas poc a poc
    • Quan ja hagem posat tot el sucre, afegirem 2 cullerades de  llet i el colorant alimentari verd.
    • Si veiem que el frosting que molt espès, afegir més llet
  • Quant els cupcakes estiguin freds, és el moment de fer el muntatge. 
  • Amb una mànega posarem el frosting i ho decorarem amb els fideus de colors.

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada