INGREDIENTS
Per cupcakes de formatges i xocolata (12 cupcakes)
- 225gr de formatge cremós
- 70gr de sucre
- 1 ou a Tª ambient
- 50gr de xocolata negra
- 215gr de farina
- 175gr de sucre moreno
- 35gr de cacau pur en pols
- 5gr de bicarbonat sòdic
- 1gr de sal
- 250ml d'aigua
- 75nl d'oli d'oliva
- 1 cullerada d'essència de vainilla
Per frosting verd
- 500gr de sucre glas
- 100gr de mantega vegetal
- 113gr de mantega
- 1 cullerada d'essència de vainilla
- 2 cullerades de llet
- Colorant alimentari
Per la decoració
- Fideus de colors taronja i verds
- Aranyes de sucre
PROCEDIMENT
- Primer preparar la crema de formatge. Triturarem conjuntamnet el formatge, l'ou i el sucre.
- Quan la mescla sigui homogènia, li afegirem el xocolata tallat a trossos ben petits.
- Per altre banda, barrejarem la farina, el cacau, el bicarbonat, la sal i el sucre
- Després farem un forat al mig de la barreja anterior i li afegirem els líquids: l'aigua, l'oli i l'essència.
- Ho remenarem fins aconseguir una massa homogènia.
- Omplirem els motlles: li afegirem una capa de massa de axocolatada. Després li afegirem una cullerada de crema de formatge i cobrirem amb una altre cullerada de massa axocolatada. Els motlles els omplirem fins a 3/4
- Els courem amb el forn preescalfat a 180ª durant uns 25 min aproximadament.
- Quan estiguin cuits els deixem refredar.
- Mentrestant prepararem el frosting
- Barrejarem la mantega vegetal i mantega.
- Quan obtinguem una massa clara es moment d'afegir la cullerada d'essència
- Després anirem afegint el sucre glas poc a poc
- Quan ja hagem posat tot el sucre, afegirem 2 cullerades de llet i el colorant alimentari verd.
- Si veiem que el frosting que molt espès, afegir més llet
- Quant els cupcakes estiguin freds, és el moment de fer el muntatge.
- Amb una mànega posarem el frosting i ho decorarem amb els fideus de colors.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada