Aquesta recepta és del blog Film&Food
INGREDIENTS
- 5 clares d'ou
- 340gr de sucre en pols (no glaç, triturat a casa)
- essència de vainilla
PROCEDIMENT
- Dibuixem un floc de neu en un paper.
- Posem les clares a muntar. Quan comencin a pujar de volum, anem afegint el sucre triturat poc a poc i batem fins que es munti bé del tot.
- Posem el merengue en una mànega pastissera.
- Posem un paper de forn en una safata i sota el paper amb el dibuix del floc de neu. Com el paper de forn deixarà veure el paper de sota que té el dibuix del floc
- Només ens quedarà agafar la màniga pastissera i calcar el dibuix amb el merengue.
- Un cop fet, desplacem la merenga del costat i fem un altre floc, i així successivament .
- El posem al forn a 120 º C uns 15 minuts o quan comencin a daurar-se
Bon profit!
Aloma esta receta es tan bonita que da pena comérsela;enhorabuena guapa! Por cierto me voy a poner a rebuscar entre las cosillas de tu blog porque mi hijo me ha pedido que le haga un bizcocho con chocolate , y no se me ocurre profesora mejor que tú para inspirarme;así que allá voy...
ResponEliminaGracias por tu comentario!!!y por las alabanzas!
ResponEliminaEspero que encuentres lo que buscas en mi blog...
saludos!