La recepta l'he tret del blog Cuina per a llaminers, encara que he fet alguna variació amb el procediment.
INGREDIENTS
- 100 g d'ametlla torrada
- 80 g de sucre glaç
- 80 g de llard
- 200 g de farina
- una culleradeta d'essència de vainilla
- una culleradeta de canyella
- sucre glaç
PROCEDIMENT
- El dia anterior torrarem al farina al forn a 130º durant uns 30min. Quan estigui torradeta la deixarem refredar fins a la seva utilització
- Primer triturarem les ametlles fins aconseguir una pasta fina i ho barrejarem amb la farina torrada
- A la mescla anterior li afegirem la canyella
- A part, batrem els 80gr de llard
- Quan estigui desfet li afegirem el sucre glaç i ho seguirem batent.
- Quan estigui ben barrejat, li posarem l'essència de vainilla
- Afegirem aquesta mescla a la mescla de farina i ho anirem unint tot amb les mans
- Quan estiguin tots els ingredients ben barrejats, farem una bola i ho deixarem reposar durant 30 min a la nevera.
- Passat el temps, anirem fent petites boles que aplanarem amb les mans donant-los forma de polvorons
- Els courem al forn a 180ºdurant 10 min aproximadament
- Un cop cuits els deixarem refredar i després els espolvorejarem amb sucre glaç
- Els embolicarem amb paper de seda
Bon profit!
Més bons i més sans que els de compra!
ResponElimina