INGREDIENTS
- 200gr de sucre
- 4 ous
- 100gr de xocolata de cobertura
- 100gr de mantega
- 200gr de farina
- 1 sobre de llevat en pols
PROCEDIMENT
Trossejarem la xocolata prement 10 segons TURBO i la reservarem.Posarem la paleta mescladora a les fulles, abocarem el sucre, els ous i ho emulsionarem 2 minuts, velocitat 4.
Afegirem la xocolata trossejada i programem 4 minuts, 40 º, velocitat 2.
Traurem la paleta mescladora i afegirem la farina, lamantega i el llevat. Amassarem 1 minut a velocitat
"Amasado".
Encamisarem un motlle amb mantega i farina, hi bolcarem la
massa al seu interior i enfornarem a 180 º durant 30 minuts, aproximadament.
Comprovarem que el pa de pessic estigui cuit punxant-lo amb mig i que l'escuradents surti net
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada