22 de març del 2012

Pa de pessic de xocolata


INGREDIENTS
  • 200gr de sucre
  • 4 ous
  • 100gr de xocolata de cobertura
  • 100gr de mantega
  • 200gr de farina
  • 1 sobre de llevat en pols


PROCEDIMENT
Trossejarem  la xocolata prement 10 segons TURBO i la reservarem.
Posarem la paleta mescladora a les fulles, abocarem el sucre, els ous i ho emulsionarem 2 minuts, velocitat 4.
Afegirem la xocolata trossejada i programem 4 minuts, 40 º, velocitat 2.
Traurem la paleta mescladora i afegirem la farina, lamantega i el llevat. Amassarem 1 minut a velocitat
"Amasado".
Encamisarem un motlle amb mantega i farina, hi bolcarem la
massa al seu interior i enfornarem a 180 º durant 30 minuts, aproximadament

Comprovarem que el pa de pessic estigui cuit punxant-lo amb mig i que l'escuradents surti net

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada