22 de març de 2012

Salsa bolonyesa


Aquesta recepta està feta amb la My cook de Taurus

INGREDIENTS
  • 220gr de tomàquet natural pelat
  • 150gr de ceba
  • 150gr de pastanaga
  • 350gr de carn picada
  • 50gr de caldo de carn o vi blanc
  • 50gr d'oli d'oliva
  • Pebre mòlt
  • Sal
PROCEDIMENT

Escalfarem l'oli 1 minut, 120 º, velocitat 1. Afegim la ceba i la sofregim 6 minuts, 120 º, velocitat 1.
Afegim la pastanaga, el tomàquet, una mica de sal i programem 5 minuts, 120 º, velocitat 3. Seguidament posem la carn picada salpebrada i cuinem 7 minuts, 120 º,velocitat 2.
Reduïu el vi blanc o el caldo 2 minuts, 120 º, velocitat 2.
Aquesta salsa podeu utilitzar per macarrons, espaguetis, etc.


Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada