7 d’octubre de 2013

Carrot cake





INGREDIENTS

Pel bescuit

  • 300 gr de sucre morè
  • 3 ous
  • 300ml d'oli
  • 300gr de farina
  • 1 teaspoon de bicarbonat
  • 1 teaspoon de llevat
  • 1 teaspoon de canyella
  • 1/2 teaspoon de gingebre
  • 1/2 teaspoon de sal
  • 1/2 teaspoon de pasta de vainilla
  • 300gr de pastanaga
  • 100gr d'ametlles crocants

Per la crema de formatge

  • 300gr de sucre glas
  • 50 gr de mantega
  • 175gr de formatge tipus Philadelphia


PROCEDIMENT

Pel bescuit

  • Pelem i triturem les pastangues
  • Preescalfem el form a 180ºC
  • Posem el sucre, els ous, l'oli i la pasta de vainilla i batem fins a obtenir una mescla homogènia
  • Barregem la farina, el bicarbonat, el  llevat, la canyella, el gingebre i la sal.
  • A velocitat baixa, anem afegint a poc a poc la barreja anteior a la barreja dels ous.
  • Quan estigui tot ben mesclat, afegim les pastanagues i amb una espàtula ho anem mesclant.
  • Després afegim  les ametlles i ho mesclem també amb espàtula.
  • En aquest cas, com que surt bastanta quantitat de massa,  hem fet un bescuit i uns cupcakes.
  • Pels cupcakes hem omplert les càpsules fins a 3/4 i ho hem cuit a 180ºC durant uns 15 min aprox.
  • Pel bescuit he fet servir un motlle de 15 cm. L'hem cuit durant uns 25 min.


Per la crema de formatge

  • Batem tots els ingredients menys el formatge durant uns 5 min.
  • Després afegim el formatge i ho batem 5 min més


Pels cupcakes, hem agafat una manega pastissera de estrella i els hem decorat.



Pel pastís, hem dividit el bescuit amb 2 capes i l'hem farcit de crema de formatge. 
 

Després, amb una espàtula hem anat tapant el pastis de forma rústica. 
Per acabar hem ratllat una mica de xocolata per sobre.

4 comentaris:

  1. Fantàstiques totes les versions!!!

    ResponElimina
  2. Hola, acabo de descobrir el teu blog i m'agraden les teves receptes, em faig seguidora i quan faci alguna de les teves receptes ja t'ho faré saber.

    *Pilar*

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Pilar per seguir el blog! Espero que disfrutis tant com jo fent les receptes!
      Ah i feliç sant!!!

      Elimina
  3. Quins dolços tant temptadors que tens al bloc!!! I la perla del carrot cake t'ha quedat genial, com m'agrada!! Em quedo per aqui. Et convido al meu bloc: http://cuinadunaaprenent.blogspot.com.es/

    ResponElimina