INGREDIENTS
Pel bescuit
- 300 gr de sucre morè
- 3 ous
- 300ml d'oli
- 300gr de farina
- 1 teaspoon de bicarbonat
- 1 teaspoon de llevat
- 1 teaspoon de canyella
- 1/2 teaspoon de gingebre
- 1/2 teaspoon de sal
- 1/2 teaspoon de pasta de vainilla
- 300gr de pastanaga
- 100gr d'ametlles crocants
Per la crema de formatge
- 300gr de sucre glas
- 50 gr de mantega
- 175gr de formatge tipus Philadelphia
PROCEDIMENT
Pel bescuit
- Pelem i triturem les pastangues
- Preescalfem el form a 180ºC
- Posem el sucre, els ous, l'oli i la pasta de vainilla i batem fins a obtenir una mescla homogènia
- Barregem la farina, el bicarbonat, el llevat, la canyella, el gingebre i la sal.
- A velocitat baixa, anem afegint a poc a poc la barreja anteior a la barreja dels ous.
- Quan estigui tot ben mesclat, afegim les pastanagues i amb una espàtula ho anem mesclant.
- Després afegim les ametlles i ho mesclem també amb espàtula.
- En aquest cas, com que surt bastanta quantitat de massa, hem fet un bescuit i uns cupcakes.
- Pels cupcakes hem omplert les càpsules fins a 3/4 i ho hem cuit a 180ºC durant uns 15 min aprox.
- Pel bescuit he fet servir un motlle de 15 cm. L'hem cuit durant uns 25 min.
Per la crema de formatge
- Batem tots els ingredients menys el formatge durant uns 5 min.
- Després afegim el formatge i ho batem 5 min més
Pels cupcakes, hem agafat una manega pastissera de estrella i els hem decorat.
Pel pastís, hem dividit el bescuit amb 2 capes i l'hem farcit de crema de formatge.

Després, amb una espàtula hem anat tapant el pastis de forma rústica.
Per acabar hem ratllat una mica de xocolata per sobre.
Fantàstiques totes les versions!!!
ResponEliminaHola, acabo de descobrir el teu blog i m'agraden les teves receptes, em faig seguidora i quan faci alguna de les teves receptes ja t'ho faré saber.
ResponElimina*Pilar*
Gracies Pilar per seguir el blog! Espero que disfrutis tant com jo fent les receptes!
EliminaAh i feliç sant!!!
Quins dolços tant temptadors que tens al bloc!!! I la perla del carrot cake t'ha quedat genial, com m'agrada!! Em quedo per aqui. Et convido al meu bloc: http://cuinadunaaprenent.blogspot.com.es/
ResponElimina