INGREDIENTS
Per fer 12 magdalenes:
- 125gr d'ou (uns 3 ous aproximadament)
- 175gr de sucre
- 60ml de llet
- 190ml d'oli d'oliva
- 210gr de farina fluixa
- 7gr de llevat químic
- canyella en pols
- ratlladura de llimona
- un polsim de sal
PROCEDIMENT
- Batem a velocitat mitja els ous i el sucre
- Quan estiguin blanquejats, afegim la llet i continuem batent a velocitat baixa per evitar que baixi en excés
- Afegim l'oli batent a poc a poc
- En un bol, barregem la farina, el llevat i la canyella i ho tamisem. Després hi afegim la sal i la ratlladura de llimona.
- Incorporem aquesta mescla al batut anterior. Remenem el temps just perquè quedi una mescla homogènia
- Un cop tinguem la massa, la taparem amb un drap i la deixarem reposar a la nevera mínim 1 hora.
- Després del repòs i abans de posar-la a les càpsules la remenem enèrgicament amb un batedor manual.
- Preescalfem el forn a 250ºC
- Posem la massa en un mànega pastissera per arepartir-la equitativament. Omplim uns 3/4 de la càpsula.
- Ara és el moment d'espolvorejar amb sucre o perles de xocolata.
- Les courem a 210ºC durant uns 14-16 min aproximadament
T'han quedat genials! i a més estic segura que boníssimes, perquè en Xavier Barriga és un crack!
ResponEliminaGracies!!! La veritat es que son un vici! Estan taaaaaaaaaan bones :)
EliminaQué vistoses, segur que, a més, delicioses! Està clar que les d'en Barriga no fallen mai!
ResponEliminaExacte no fallen mai!! I son un vici!!
Elimina