20 d’octubre del 2013

Magdalenes d'en Xavier Barriga


INGREDIENTS

Per fer 12 magdalenes:

  • 125gr d'ou (uns 3 ous aproximadament)
  • 175gr de sucre
  • 60ml de llet
  • 190ml d'oli d'oliva
  • 210gr de farina fluixa
  • 7gr de llevat químic
  • canyella en pols
  • ratlladura de llimona
  • un polsim de sal
PROCEDIMENT
  • Batem a velocitat mitja els ous i el sucre
  • Quan estiguin blanquejats, afegim la llet i continuem batent a velocitat baixa per evitar que baixi en excés
  • Afegim l'oli batent a poc a poc
  • En un bol, barregem la farina, el llevat i la canyella i ho tamisem. Després hi afegim la sal i la ratlladura de llimona.
  • Incorporem aquesta mescla al batut anterior. Remenem el temps just perquè quedi una mescla homogènia
  • Un cop tinguem la massa, la taparem amb un drap i la deixarem reposar a la nevera mínim 1 hora.
  • Després del repòs i abans de posar-la  a les càpsules la remenem enèrgicament amb un batedor manual.
  • Preescalfem el forn a 250ºC
  • Posem la massa en un mànega pastissera per arepartir-la equitativament. Omplim  uns 3/4 de la càpsula.
  • Ara és el moment d'espolvorejar amb sucre o perles de xocolata.
  • Les courem a 210ºC durant uns 14-16 min aproximadament

4 comentaris:

  1. T'han quedat genials! i a més estic segura que boníssimes, perquè en Xavier Barriga és un crack!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies!!! La veritat es que son un vici! Estan taaaaaaaaaan bones :)

      Elimina
  2. Qué vistoses, segur que, a més, delicioses! Està clar que les d'en Barriga no fallen mai!

    ResponElimina