INGREDIENTS
Per la massa:
- 250gr de farina
- 1 sobre llevat de panaderia o llevat fresc (15gr)
- oli
- sal
- 1 "xorret" de cervesa
- 1 " xorret d'aigua"
- Pebrot verd
- Pebrot vermell
- Puerro
- Xampinyons
- Olives
- 1 llauna de tonyina
- Formatge ratllat
- Tomàquet fregit
PROCEDIMENT
- Primer farem la massa. Barrejarem tots els ingredients de cop. Si tenim robot de cuina ho amassarem amb l'estri del ganxo. Sino tenim robot, primer o farem amb una cullera de fusta.
- Quan els ingredients estiguin barrejats, agafarem la bola de massa i l'amassarem sobre el taulell ben enfarinat.
- La massa estarà al punt quan aquesta no s'enganxi als dits i estigui tova.
- Un cop feta, la deixarem reposar durant 1hora tapada amb un drap humit i a temperatura ambient.
- Passada 1hora, i quan hagi duplicat el volum, la tornarem a amassar durant 10 minuts més.
- Després fem la forma de la pizza: rodona, quadrada, familiar, individual...i ho deixarem reposar 30 min.
- Ara es el moment de preparar la guarnició
- Tallarem rodanxes molt fines de pebrot verd ,pebrot vermell i puerro.
- Tallarem a làmines els xampinyons.
- Picarem les olives
- Prepararem la tonyina
- Passats els 30 min, afegirem primer que tot una capa de tomàquet fregit.
- Després una mica de formatge ratllat. A continuació anirem ficant tots els altres ingredients.
- Per acabar ho cobrirem de formatge ratllat, i a coure al forn durant 25min a 200ºC
Mira que te bona pinta, pero encara es millor el gust!
ResponEliminaT´ha quedat una pizza d´allò més abellidora!!! petonets
ResponElimina