26 de maig de 2011

Pizza Vegetal


INGREDIENTS

Per la massa:
  • 250gr de farina
  • 1 sobre llevat de panaderia o llevat fresc (15gr)
  • oli
  • sal
  • 1 "xorret" de cervesa
  • 1 " xorret d'aigua"
Guarnició:
  • Pebrot verd
  • Pebrot vermell
  • Puerro
  • Xampinyons
  • Olives
  • 1 llauna de tonyina
  • Formatge ratllat
  • Tomàquet fregit
PROCEDIMENT
  • Primer farem la massa. Barrejarem tots els ingredients de cop. Si tenim robot de cuina ho amassarem amb l'estri del ganxo. Sino tenim robot, primer o farem amb una cullera de fusta.
  • Quan els ingredients estiguin barrejats, agafarem la bola de massa i l'amassarem sobre el taulell ben enfarinat.
  • La massa estarà al punt quan aquesta no s'enganxi als dits i estigui tova.
  • Un cop feta, la deixarem reposar durant 1hora tapada amb un drap humit i a temperatura ambient.
  • Passada 1hora, i quan hagi duplicat el volum, la tornarem a amassar durant 10 minuts més.
  • Després fem la forma de la pizza: rodona, quadrada, familiar, individual...i ho deixarem reposar 30 min.
  • Ara es el moment de preparar la guarnició
  • Tallarem rodanxes molt fines de pebrot verd ,pebrot vermell i puerro.
  • Tallarem a làmines els xampinyons.
  • Picarem les olives
  • Prepararem la tonyina
  • Passats els 30 min, afegirem primer que tot una capa de tomàquet fregit. 
  • Després una mica de formatge ratllat. A continuació anirem ficant tots els altres ingredients.
  • Per acabar ho cobrirem de formatge ratllat, i a coure al forn durant 25min a 200ºC

2 comentaris:

  1. Mira que te bona pinta, pero encara es millor el gust!

    ResponElimina
  2. T´ha quedat una pizza d´allò més abellidora!!! petonets

    ResponElimina