INGREDIENTS
Per fer icing de colors o glase royal:
- 2 clares d'ou
- 2 tasses (o més) de sucre glas
- colorants en pasta
- massa de galetes
- tallapastes de diferents mides i formes
- Per fer l'icing batem les clares durant 10 min
- Després poc a poc anem afegint el sucre fins aconseguir el punt que es veu en la fotografia:
- Un cop tinguem l'icing fet dividirem en bols segons els colors que vulguem fer. Agafarem el color en pasta o gel i el barrejarem al l'icing blanc.
- Un cop fet, agafarem les galetes i primer farem un cordonet al voltant de la galeta. Això es fa per tal de tancar-ho perquè després no surti el icing més claret que hi ficarem.
- Deixarem refredat un 10 min dins la nevera
- Per fer icing mes clar, afegirem unes gotes d'aigua i ho remenem. Hem d'anar en compte de no passar-nos amb l'aigua ja que sinó quedaria molt clar i podria sortir del cordonet que hem fet.
- Agafarem l'icing més claret i omplirem la galeta. Ens ajudarem d'un escuradents per arribar als llocs més complicats.
- Si volem fer formes o dibuixos que quedin incrustats, ara es el moment, abans que l'icing de sobre es refredi.
- Així, amb paciència i poc a poc anirem fent les cares dels pirates.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada