23 de juliol de 2011

Pa blanc


INGREDIENTS
  • 450 gr de farina
  • 315ml d'aigua
  • 1 sobre de llevat de panaderia sec
  • 1 culleradeta de sal
 PROCEDIMENT
  •  Fiquem la farina, el llevat, l'aigua tèbia i la cullerada de sal a l'amassadora i ho amassem durant uns 5-7 min.
  • Un tinguem tots els ingredients, ho amassarem durant 10 min seguint el mètode Bertinet
  • Després dividirem la massa en dos parts i formarem les dues barres de pa.
  • Deixarem que llevin durant 2h
  • Després tornarem amassar-les durant 5 min i els hi donarem la forma de nou.
  • Els hi farem un tall transversal i el pintarem amb oli d'oli i li ficarem sal maldon
  • Deixem reposar durant 30-45 min
  • Amb el forn preescalentat a 200ºC, ho courem durant 30-35min

Bon profit!

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada