15 de juliol de 2011

Bombons


INGREDIENTS
  • 150gr perles de xocolata al 70% de cacau
  • 110gr de perles de xocolata blanc
  • 40gr de nata per muntar
PROCEDIMENT
  • Es desfà el xocolata al bany maria o al microones
  • Un cop desfeta, s'aboca sobre el màrmol 3/4 parts del xocolata
  • Amb una espàtula de fulla ampla s'atempera el xocolata fins arribar als 30ºC (vídeo)
  • Tot seguit es recull i es barreja amb la xocolata restant 
  • Quan tenim la xocolata ben atemperada (27ºC), s'omplen els motlles fins dalt.
  • Es deixen dos minuts, i es buida tota la xocolata. D'aquesta manera es forma una pel·lícula fina de xocolata
  • Es reserva el motlle dins de la nevera tapat amb un paper film perquè el xocolata no agafi cap olor
  • Pel farcit dels bombons farem una trufa de xocolata blanca 
  • Traurem el motlle de la nevera i els farcirem amb la trufa. No els omplirem fins dalt de tot, ja que després els haurem de tancar
  • Un cop farcits, el tornem a deixar a la nevera durant unes 3h.
  • Per acabar els cobrim amb la xocolata atemperada, allisem la superfície i ho guardem durant un dia a la nevera
  • Si s'ha fet be tot el procediment, els bombons haurien de sortir amb facilitat.
Us deixo un enllaç que us pot servir d'ajuda

Bon profit!

1 comentari:

  1. Hola buenas, soy juanjo y me gustaría contactar contigo para realizarte una propuesta.
    Esperando tu respuesta dejo un cordial saludo.

    Juanjo
    carritus.wordpress.com
    juanjoortizllares@gmail.com

    ResponElimina