INGREDIENTS
- 150gr perles de xocolata al 70% de cacau
- 110gr de perles de xocolata blanc
- 40gr de nata per muntar
PROCEDIMENT
- Es desfà el xocolata al bany maria o al microones
- Un cop desfeta, s'aboca sobre el màrmol 3/4 parts del xocolata
- Amb una espàtula de fulla ampla s'atempera el xocolata fins arribar als 30ºC (vídeo)
- Tot seguit es recull i es barreja amb la xocolata restant
- Quan tenim la xocolata ben atemperada (27ºC), s'omplen els motlles fins dalt.
- Es deixen dos minuts, i es buida tota la xocolata. D'aquesta manera es forma una pel·lícula fina de xocolata
- Es reserva el motlle dins de la nevera tapat amb un paper film perquè el xocolata no agafi cap olor
- Pel farcit dels bombons farem una trufa de xocolata blanca
- Traurem el motlle de la nevera i els farcirem amb la trufa. No els omplirem fins dalt de tot, ja que després els haurem de tancar
- Un cop farcits, el tornem a deixar a la nevera durant unes 3h.
- Per acabar els cobrim amb la xocolata atemperada, allisem la superfície i ho guardem durant un dia a la nevera
- Si s'ha fet be tot el procediment, els bombons haurien de sortir amb facilitat.
Bon profit!
Hola buenas, soy juanjo y me gustaría contactar contigo para realizarte una propuesta.
ResponEliminaEsperando tu respuesta dejo un cordial saludo.
Juanjo
carritus.wordpress.com
juanjoortizllares@gmail.com