15 de juliol de 2011

Brioixos suïssos


INGREDIENTS
  • 200gr llet
  • 50gr d'aigua
  • 100gr de sucre
  • 100gr de mantega
  • 2 sobres llevat sec
  • 500gr de farina
  • Rovell d'ou per pintar

PROCEDIMENT
  • En un bol gran hi afegim en el següent ordre: l'aigua, la llet i la mantega fosa. Es remena fins que els ingredients estiguin units
  • Després s'hi afegeix el sucre, la sal, la farina i el llevat.
  • S'amassa fins que sigui una massa homogènia i esponjosa
  • Es divideix la massa en porcions de 40-50gr cadascuna.
  • Es fan boletes i es deixen tapades fins que dupliquin el seu volum
  • Abans d'enfornar, se'ls hi fa un tall en forma de creu.
  • Es couen a 200ºC durant uns 20 min
Aquest brioixos es poden menjar farcits de dolç com de salat

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada