INGREDIENTS
Per les trufes
- 250gr de cobertura de xocolata blanca en gotes
- 125gr de nata líquida per montar
Per la decoració
- Cacoa en pols
- cobertura de xocoalta negra al 70% en gotes
PROCEDIMENT
Elaboració de les trufes
- Posem la nata a bullir
- Quan aquesta comenci a bullir, la traiem del foc i ho afegim a la cobertura de xocolata blanca
- Es va remenant poc a poc fins que quedi una pasta fina i integrada
- Ho deixem refredar a temperatura ambient fins que estigui tebi i ho poguem guardar a la nevera
- Deixarem reposar la massa durant 24h
- Un cop passat el temps, montem la massa com si montessim la nata
- Quan ho tinguem montat, amb una manega pastiserra anem fent boles
- Ho guardem al congelar per poder-ho treballar millor
Decoració trufes
- Un cop les roques estiguin fredes, i tenint la cobertura de xocolata al 705 fosa, es banyen fins que quedin ben cobertes.
- Es un procés que s'ha de fer amb certa rapidesa ja que sino les roques es van desfent.
- Després les passem per cacao en pols.
- Un cop fetes les guardem al congelador, i les treiem 10 min abans de consumir-les
Me hubiera venido muy bien un traductor aunque más on menos se entiende pero para copiarlo sería mejor... esta receta me tiene que encantar ya que soy adicta al chocolate....
ResponEliminaUn beso
Gracias por comentar!
ResponEliminaTenia un traductor puesto y se habra borrado.
Se tendra q volver a instalar.