14 de novembre de 2012

Confitura de cabell d'àngel



INGREDIENTS
  • Carabassa per fer cabell d'àngel
  • sucre
  • canyella


PROCEDIMENT
  • Tallem la carabassa a quarts i la posem en un olla coberta d'aigua
  • La cuinem durant 50 min o fins que estigui tova
  • Un cop cuita, amb l'ajuda d'un ganivet separem la pell dels filaments
  • Escorrem bé la polpa i separem bé els filaments
  • Pesem la polpa i la posem en una olla gran juntament amb el mateix pes de sucre i un pal de canyella
  • Deixem coure 1 hora a foc lent i ho anem remenant sovint
  • Un cop hagi agafat el color i textura desitjada  ja estarà llesta per menjar

4 comentaris:

  1. Hola reina, encara no l'he tastat pero te molt bons pinta.Dolça com tu.MSV

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això es amor de mare!!! :-) Per ser el primer cop no ha sortit malament no? mua

      Elimina
  2. perdona pero en catalan no se escribir aunque lo entiendo,no me gusta el cabello de angel pero a mi vida le encanta y e decidido darle una sorpresa haciendole un postre tipico de mi tierra un enpanadon relleno de cabello gracias por la receta

    ResponElimina
  3. Tens un premi al meu blog https://gaudintdelacuina.wordpress.com/
    Moltes felicitats!
    Marta

    ResponElimina