INGREDIENTS
- Carabassa per fer cabell d'àngel
- sucre
- canyella
PROCEDIMENT
- Tallem la carabassa a quarts i la posem en un olla coberta d'aigua
- La cuinem durant 50 min o fins que estigui tova
- Un cop cuita, amb l'ajuda d'un ganivet separem la pell dels filaments
- Escorrem bé la polpa i separem bé els filaments
- Pesem la polpa i la posem en una olla gran juntament amb el mateix pes de sucre i un pal de canyella
- Deixem coure 1 hora a foc lent i ho anem remenant sovint
- Un cop hagi agafat el color i textura desitjada ja estarà llesta per menjar
Hola reina, encara no l'he tastat pero te molt bons pinta.Dolça com tu.MSV
ResponEliminaAixò es amor de mare!!! :-) Per ser el primer cop no ha sortit malament no? mua
Eliminaperdona pero en catalan no se escribir aunque lo entiendo,no me gusta el cabello de angel pero a mi vida le encanta y e decidido darle una sorpresa haciendole un postre tipico de mi tierra un enpanadon relleno de cabello gracias por la receta
ResponEliminaTens un premi al meu blog https://gaudintdelacuina.wordpress.com/
ResponEliminaMoltes felicitats!
Marta