
INGREDIENTS
- 1/2 kg de ametlla crua mòlta
- 350 gr de sucre llustre (sucre glas)
- 250 gr de patata
- 1 rovell d'ou
- pinyons
- ametlles
- coco
- 2 clares d'ou
- 1 ou
- Fem bullir les patates fins que estiguin ben cuites (es poden fer al microones però quedaran un pel més dures). * En aquest cas jo les vaig fer al vapor *
- Seguidament pelem les patates calentes i les xafem amb una forquilla
- Afegim el rovell d'ou i el sucre llustre. Continuem barrejant els ingredients
- Desprès afegim l'ametlla mòlta.
- Acabem d'amassar la massa amb les mans i la deixem reposar estirada 24h a temperatura ambient
- Un cop passat el temps ja podem fer els panellets
- Per fer els de coco, barregem la massa dels panellets amb el mateix volum , que no pes, de coco i desprès els arrebossem de coco
TRUC!! Per arrebossar els panellets amb pinyons i ametlles, els pintem amb clara d'ou i la deixem assecar una estona. desprès amb un got de tallat hi posem els pinyons i el panellet. Fem saltar el panellet dins el got fins que els pinyons quedin enganxats.
* La recepta i el truc són del blog de l'Anna *
Bons, bons...ton pare se n'ha menjat un munt.
ResponEliminaPer això són,per menjar-se'ls! M'agrada que us agradin :-)
EliminaEm sembla que aquest provaré aquesta recepta!
ResponElimina