10 de novembre de 2012

Panellets 2012




INGREDIENTS
  • 1/2 kg de ametlla crua mòlta
  • 350 gr de sucre llustre (sucre glas)
  • 250 gr de patata
  • 1 rovell d'ou
  • pinyons
  • ametlles
  • coco
  • 2 clares d'ou
  • 1 ou
PROCEDIMENT
  • Fem bullir les patates fins que estiguin ben cuites (es poden fer al microones però quedaran un pel més dures). * En aquest cas jo les vaig fer al vapor *
  • Seguidament pelem les patates calentes i les xafem amb una forquilla
  • Afegim el rovell d'ou i el sucre llustre. Continuem barrejant els ingredients
  • Desprès afegim l'ametlla mòlta.
  • Acabem d'amassar la massa amb les mans i la deixem reposar estirada 24h a temperatura ambient
  • Un cop passat el temps ja podem fer els panellets
  • Per fer els de coco, barregem la massa dels panellets amb el mateix volum , que no pes, de coco i desprès els arrebossem de coco


TRUC!!  Per arrebossar els panellets amb pinyons i ametlles, els pintem amb clara d'ou i la deixem assecar una estona. desprès amb un got de tallat hi posem els pinyons i el panellet. Fem saltar el panellet dins el got fins que els pinyons quedin enganxats.


* La recepta i el truc són del blog de l'Anna *

3 comentaris:

  1. Bons, bons...ton pare se n'ha menjat un munt.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Per això són,per menjar-se'ls! M'agrada que us agradin :-)

      Elimina
  2. Em sembla que aquest provaré aquesta recepta!

    ResponElimina