INGREDIENTS
Per a 6 persones
- 400 gr de gules (congelades de la Sirena)
- 6 palets de cranc
- 3 cullerades de maionesa
- 2 cullerades de llet
- 200 gr de canonges
- oli d'oli
- oli d'oli aromatitzat amb pebres
- sal
- pebre
- vinagre de Mòdena
PROCEDIMENT
- Courem les gules segons ens indiqui el fabricant. Nosaltres les hem cuit amb oli aromatitzat amb pebres per donar-li un gust especial. Un cop cuites les reservem
- Tallarem els palets de cranc en trossets ben petits. Per fer-ne una pasta, els hem triturat amb morter.
- Barrejarem al maionesa amb les 2 cullerades de llet, i ho remenarem fins que quedi una salsa més líquida.
- Barrejarem la pasta dels palets de cranc i la maionesa.
- Per muntar el plat hem fet servir un aro.
- Primer posarem una capa de palets de cranc.
- Després a sobre les gules
- I acabarem amb els canonges al voltant.
- Amanirem els canonges amb sal, pebre, vinagre de Mòdena i oli d'oliva
Bon profit!
gula,gula,gula
ResponEliminaUna amanida boníssima.
ResponEliminaAvui he tingut el gust de tastar-la perquè m'han fet el dinar i aquesta amanida acompanyava un filet de llobarro a la planxa i tot estava deliciós.
La mà dels cuiners segur que hi fa molt també! Segur que ho han fet amb tota l'estima, i això sempre hi dona un gust especial
ResponElimina