19 de juny de 2011

Amanida de gules


INGREDIENTS
Per a 6 persones
  • 400 gr de gules (congelades de la Sirena)
  • 6 palets de cranc
  • 3 cullerades de maionesa
  • 2 cullerades de llet
  • 200 gr de canonges
  • oli d'oli
  • oli d'oli aromatitzat amb pebres
  • sal 
  • pebre
  • vinagre de Mòdena

PROCEDIMENT
  • Courem les gules segons ens indiqui el fabricant. Nosaltres les hem cuit amb oli aromatitzat amb pebres per donar-li un gust especial. Un cop cuites les reservem
  • Tallarem els palets de cranc en trossets ben petits. Per fer-ne una pasta, els hem triturat amb morter.
  • Barrejarem al maionesa amb les 2 cullerades de llet, i ho remenarem fins que quedi una salsa més líquida.
  • Barrejarem la pasta dels palets de cranc i la maionesa.
  • Per muntar el plat hem fet servir un aro. 
  • Primer posarem una capa de palets de cranc.
  • Després a sobre les gules 
  • I acabarem amb els canonges al voltant.
  • Amanirem els canonges amb sal, pebre, vinagre de Mòdena i oli d'oliva

Bon profit!

3 comentaris:

  1. Una amanida boníssima.
    Avui he tingut el gust de tastar-la perquè m'han fet el dinar i aquesta amanida acompanyava un filet de llobarro a la planxa i tot estava deliciós.

    ResponElimina
  2. La mà dels cuiners segur que hi fa molt també! Segur que ho han fet amb tota l'estima, i això sempre hi dona un gust especial

    ResponElimina