INGREDIENTS
Per a 4 persones
- 300 gr de bledes
- 2 iogurts naturals
- 100 gr de farina
- 1 ou
- 60 ml llet
- 1 cullerada de llevat
- 200 gr de philadelphia
- pernil de gall dindi
PROCEDIMENT
- Agafarem les bledes i les triturarem amb el turmix fins aconseguir una pasta. Si veiem que ens consta, afegirem una mica d'oli per ajudar-nos a triturar-ho millor.
- Un cop ho tinguem triturat, ho passarem en un recipient més gran.
- Afegirem 1 iogurt, l'ou i l'oli i ho remenarem fins que quedi una pasta homogènia.
- Ara, poc a poc, anirem afegint la farina (a la qual li haurem afegit el llevat).
- Un cop feta la massa, folrarem la safata del forn amb paper de forn i ho abocarem a sobre
- Repartirem la massa per la safata.
- Ho courem uns 7 min a 180º C
- Un cop cuit, ho traurem del form i ho embolicarem amb un drap de cuina humit per tal de donar-li la forma rodona. Ho deixarem 3 min embolicat.
- Passat el temps ho desembolicarem i ho deixarem refredar.
- Ara prepararem el farcit.
- Agafarem el iogurt i la philadelphia i ho barrejarem tot.
- Un cop freda la base, la farcirem de la barreja anterior.
- Després li ficarem tallats de pernil de pavo
- Només quedarà embolicara-ho com una braç de gitano dolç i ...
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada