19 de juny de 2011

Braç de gitano de bledes i philadelphia


INGREDIENTS
Per a 4 persones
  • 300 gr de bledes
  • 2 iogurts naturals
  • 100 gr de farina
  • 1 ou
  • 60 ml llet
  • 1 cullerada de llevat
  • 200 gr de philadelphia
  • pernil de gall dindi
PROCEDIMENT
  • Agafarem les bledes i les triturarem amb el turmix fins aconseguir una pasta. Si veiem que ens consta, afegirem una mica d'oli per ajudar-nos a triturar-ho millor.
  • Un cop ho tinguem triturat, ho passarem en un recipient més gran. 
  • Afegirem 1 iogurt, l'ou i l'oli i ho remenarem fins que quedi una pasta homogènia.
  • Ara, poc a poc, anirem afegint la farina (a la qual li haurem afegit el llevat).
  • Un cop feta la massa, folrarem la safata del forn amb paper de forn i ho abocarem a sobre
  • Repartirem la massa per la safata.
  • Ho courem uns 7 min a 180º C
  • Un cop cuit, ho traurem del form i ho embolicarem amb un drap de cuina humit per tal de donar-li la forma rodona. Ho deixarem 3 min embolicat.
  • Passat el temps ho desembolicarem i ho deixarem refredar.
  • Ara prepararem el farcit.
  • Agafarem el iogurt  i la philadelphia i ho barrejarem tot.
  • Un cop freda la  base, la farcirem de la barreja anterior.
  • Després li ficarem tallats de pernil de pavo
  • Només quedarà embolicara-ho com una braç de gitano dolç i ...

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada