INGREDIENTS
Per la massa:
- 1 vas d'aigua
- 1 vas d'oli d'oliva verge
- 1/2 vas de sucre
- 4 vasos de farina
- 1 sobre de llevat
Pel farcit:
- sucre
- canyella
- oli
- farina
- mel
PROCEDIMENT
- En un bol gran barrejarem la farina amb el llevat
- A part, en un cassó, hi ficarem l'aigua, l'oli i el sucre i ho portarem a ebullició.
- Un cop estigui bullint, ho abocarem a la barreja de farina i ho remenarem amb un cullera de fusta per no cremar-nos
- Quan obtinguem una massa homogènia, ho deixarem refredar per tal de poder-ho manipular.
- Ho amassarem durant un 10 minuts.
- Tallarem la massa en 3 parts iguals.
- Agafarem una d'elles i l'estirarem amb el corro en forma d'oval.
- Ara es el moment de fer el farcit: en una de les meitats de l'oval i en forma de semicircunferència i ficarem per aquest ordre: una capa de farina, una capa de sucre amb canyella, una xorret de mel i un bon raig l'oli.
- Quan ja tinguem el farcit ho tancarem en forma de mitja lluna. Hem de procurar que quedi ben tancat per tal que no s'escapi el farcit
- Pintarem el sobre amb rovell d'ou i li espolvorejarem sucre
- Ho courem a 200ªC durant 25 min
Amor m'has guanyat l'aposta!!!
ResponEliminaGràcies carinyo!! Mua
ResponEliminaMe encanta esta receta me la llevo!!
ResponEliminaL'autor ha eliminat aquest comentari.
ResponElimina