15 d’octubre de 2011

Magdalenes


INGREDIENTS
  • 3 ous
  • 125gr de mantega
  • 125gr d'oli
  • 250gr de sucre
  • 250gr de llet
  • 400gr de farina
  • 20gr de llevat químic
  • un polsim  de sal

PROCEDIMENT
  • Separem les clares dels rovells, i batem aquest fins a punt de neu
  • Quan les clares estiguin mig muntades, li afegirem el sucre
  • A part, barregem la resta de ingredients amb el turmix: mantega fosa, l'oli, la llet, la farina, el llevat. Costarà una mica ja que queda una massa espesa, però tingueu paciència
  • Quan tinguem les clares muntades, ho barrejarem amb l'altre massa.
  • Perquè quedi una massa ben homogènia ho fiquem una estona a amassar a la màquina amb l'estri de ganxo
  • Un cop feta la massa, la deixem reposar uns 30 min a la nevera
  • Passat el temps, omplim els motlles ja siguin de silicona o de paper fins a 2/3 parts
  • Hi fiquen un bon pessic de sucre a cada magdalena
  • Ho courem al forn a 180º fins que estiguin daurades (aprox. 30 min)

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada