INGREDIENTS
- 3 ous
- 125gr de mantega
- 125gr d'oli
- 250gr de sucre
- 250gr de llet
- 400gr de farina
- 20gr de llevat químic
- un polsim de sal
PROCEDIMENT
- Separem les clares dels rovells, i batem aquest fins a punt de neu
- Quan les clares estiguin mig muntades, li afegirem el sucre
- A part, barregem la resta de ingredients amb el turmix: mantega fosa, l'oli, la llet, la farina, el llevat. Costarà una mica ja que queda una massa espesa, però tingueu paciència
- Quan tinguem les clares muntades, ho barrejarem amb l'altre massa.
- Perquè quedi una massa ben homogènia ho fiquem una estona a amassar a la màquina amb l'estri de ganxo
- Un cop feta la massa, la deixem reposar uns 30 min a la nevera
- Passat el temps, omplim els motlles ja siguin de silicona o de paper fins a 2/3 parts
- Hi fiquen un bon pessic de sucre a cada magdalena
- Ho courem al forn a 180º fins que estiguin daurades (aprox. 30 min)
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada