INGREDIENTS
- 1kg de codonys
- 600gr de sucre
- branca de canyella
- 1 tros de pell de llimona
PROCEDIMENT
- Rentarem els codonys i els partirem a trossos, traient les llavors del centre.
- Ficarem els trossos de codony dins d'una olla alta, juntament al la canyella, el sucre i la pell de llimona.
- Ho deixarem reposar durant 24h. Aquest pas es fa perquè així el sucre es converteixi en aigua i sigui més fàcil de cuinar.
- Passades 24h, posarem l'olla al foc mig fins que els codonys quedin ben tous. Veureu que la mescla haurà agafat el to vermellós característic. Traurem la branca de canyella.
- Tot seguit i vigilant de no esquitxar-vos, agafarem el túrmix i ho triturarem fins aconseguir una pasta homogènia.
- Ho passarem en un motlle, i ho deixarem refredar a temperatura ambient fins que el codonyat s'hagi pres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada